Gara Targoviste Sud

valahul

Active Member
23 August 2009
176
0
Targoviste
LOCATION
Targoviste
http://www.youtube.com/watch?v=k3ApbDxutPw

Filmul: "Trenul Vietii" 1998 (2 premii Venetia 1998, un premiu Sundance 1999) - Gara Târgovişte min. 1:09:35 si 1:13:42 8)
 

valahul

Active Member
23 August 2009
176
0
Targoviste
LOCATION
Targoviste
Șefii de la Transporturi vor inchide linia 904: Titu - Târgovişte - Pietroşiţa :?: :?:

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Economie/Stiri/CFR-ul+lasat+cu+marfa+in+drum+Sefii+de+la+Transporturi+vor+sa+re :-x
 

Dr2005

Well-Known Member
Trenulist
4 Mai 2008
1.369
1
Bucuresti, Sect.6, Drumul Taberei
www.transportromania.trei.ro
WEBSITE
http://www.transportromania.trei.ro
YAHOO
ro_dr2007
LOCATION
Bucuresti, Sect.6, Drumul Taberei
E o exagerare tipic㒠presei de scandal... dar nu m㒠aşteptam ca Digi24 s㒠prezinte aşa ceva. La o mic㒠verificare, s-ar fi vă’zut c㒠toţi aceşti lideri de sindicat - majoritatea de ani buni pe funcţiile astea - au contribuit din plin la situaţia existent㒠pe calea ferat㒠din România. Ei primesc salariu de la CFR, CFR S.A. sa CFR Că’lă’tori, primesc şi de la sindicat, iar din banii societă’ţilor au birou, telefon internaţional, maşin㒠cu şofer şi vreo câteva sute de litri de combustibil... totul fă’r㒠s㒠fac㒠nimic. Ră’mân fă’r㒠caşcaval... nu îi intereseaz㒠de locuri de munc㒠sau de transport de calitate.

în plus, MT nici mă’car nu a fost consultat în întocmirea MPGT, firma AECOM discutând doar cu domnul Boloş (care e directorul general a DGMFE din cadrul MT, unde se afl㒠şi AMPOS-T şi, în acelaşi timp, mai e director şi prin alte pă’rţi şi mai e şi preot, pe deasupra...), care a folosit pe post de hârtie igienic㒠toate observaţiile direcţiilor de specialitate şi ale societă’ţilor feroviare (într-adevă’r, pe holul cu DGMFE e mereu lips㒠de hârtiei igienic㒠la toalete), observaţii care, puse cap la cap, dep㒺esc ca numă’r de pagini capitolul de transport feroviar din Master Plan :!:

Apropo de aluminiu, combinatul de la Tulcea nu prea mai face nimic, alumina e adus㒠din America Latin㒠şi descă’rcat㒠de pe vapor la Tulcea sau Constanţa, apoi e trimis㒠cu trenul la Slatina.
 

valahul

Active Member
23 August 2009
176
0
Targoviste
LOCATION
Targoviste
S-a aprobat! Jumă’tate din calea ferată’, tă’iat㒠la fier vechi :(

„Pe linia Titu-Târgovişte-Pietroşiţa, unde opereaz㒠Unifertrans, în staţia Fieni, avem o fabric㒠de ciment Lafarge. De asemenea, pe linia Bacă’u-Piatra Neamţ-Bicaz avem o alt㒠fabric㒠Lafarge, care transport㒠95% din marfuri pe calea ferată’“, ofer㒠un detaliu Iulian Mă’ntescu, preşedintele Federaţiei Mecanicilor de Locomotivă’, în cadrul unei conferinţe de pres㒠susţinute la sediul CNS „Cartel Alfa“. Cu alte cuvinte, cei doi, transportatorul şi producă’torul, au de suferit în egal㒠mă’sură’. Iar exemplele pot continua, la capitolul linii secundare fiind punctate şi: Medgidia - Tulcea, Fă’urei - Tecuci, Roşiori – Alexandria - Zimnicea, Ploieşti Vest – Târgovişte Nord. :(