Gara Predeal

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

stageexp

Well-Known Member
Trenulist
14 Ianuarie 2008
1.260
2
Timisoara
LOCATION
Timisoara
Salutare tuturor,
am trecut si prin gara din Predeal in aceasta vara.

Structura cred ca o cunosc toti cei care au calatorit cu trenul, de altfel este una interesanta ca si concept, o cladire asemanatoare se gaseste si prin Caras daca nu ma insel, fara insa a fi o gara.

Gara a ramas cea veche, din vremurile asa zis apuse, de altfel in deplina concordanta cu blocurile ce se vad dincolo de linii, majoritatea insa cu panouri solare. Este insa relativ curata.

Ceea ce m-a frapat, a fost ca un tren de persoane, singurul care a trecut cat am zabovit pe acolo, a fost tras la o linie mai indepartata, astfel incat calatorii si ceferistul cu paleta au avut ce pedala.

Iata si cateva imagini de pe acolo.
Ceea ce m-a bucurat a fost prezenta unei aburoase care domina peisajul.
 
Interesant la Predeal este ca oacum 2-3 ani orice tren care venea de la Bucuresti si nu era Rapid oprea la peronul minim 4...asa ca intr-adevar am mers destul de mult.
Gara din Predeal cred ca are un potential deosebit datorita formei avantgardiste... Dij pacate cred ca se poate mai mult...