Gara Halta Birda

stageexp

Well-Known Member
Trenulist
14 Ianuarie 2008
1.260
1
Timisoara
LOCATION
Timisoara
Salutare,
in aceeasi descriere ca cea precedenta revin cu poze din Halta de la Birda. Si aici sunt evidente urme ale distrugerii, totusi per ansamblu cladirea arata ceva mai bine. Lucrul bun de care am auzit consta insa in inceperea unor lucrari de constructii in zona, respectiv nivelarea terenului pentru a reface cladirea de depozitare a marfurilor si accesul feroviar la o rampa de incarcare.

Din cate am inteles acestea vor fi realizate de catre un operator privat care misca trenurile in zona, in scopul de a asigura transportul marfurilor din zona pe calea ferata, transportul feroviar fiind totusi unul ieftin chiar si la ora actuala.
 

catalin_gym

Active Member
20 Decembrie 2007
148
0
Resita - Bucuresti
LOCATION
Resita - Bucuresti
Din pacate cam tot ce este intre Resita-Timisoara s-a distrus. Am fost martor la aceste distrugeri ce au inceput inca de acum 4 ani ~ ... ma uitam saptamanal cum incepea incet incet sa lipseasca cate o "piesa" ... pcat
 

stageexp

Well-Known Member
Trenulist
14 Ianuarie 2008
1.260
1
Timisoara
LOCATION
Timisoara
Este oricum preferabil sa lasi oamenii sa locuiasca in locatiile respective, deoarece in caz contrar acestea se distrug incetul cu incetul prin actiunea continua a bastinasilor asupra mediului. Din pacate este mult mai greu de construit ceva decat de demolat, dar asta este situatia.

Oricum pentru locatia in cauza, despre care se discuta aici, am inteles ca va fi vorba de o reabilitare a unui operator privat feroviar, pentru a se asigura transport de marfa. Acest lucru ar implica insa reamenajarea platformei insa nu stiu daca si a cladirii garii.