Gara Halta Banloc

• In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

stageexp

Well-Known Member
Trenulist
14 Ianuarie 2008
1.260
2
Timisoara
Salutare,
am trecut cu ceva vreme in urma prin cateva locatii ceferistice din judet.
Printre acestea s-a numarat si Halta Banloc, pe care am vizitat-o impreuna cu castelul din localitate. Castelul este in stare avansata de degradare, napadit de buruieni, intr-o gradina imensa altadata exceptionala din cate am inteles. Nu mai discutam cauzele acestei situatii, pentru ca nu are sens.

Cladirea feroviara este de asemenea intr-o stare proasta, a meritat fotografiata in scopul obtinerii de imagini de arhiva. Din cate am inteles de la localnici in acest caz este vorba despre o cladire noua, refacuta in urma cutremurului care a avut loc cu ceva vreme in urma, in perioada "postrevolutionara" oricum.

Cu precautiile de rigoare referitoare la personal nervos dar mai ales la caini am tras cateva cadre.

Amiralul

Active Member
17 Mai 2009
150
1
Resita
In 1990 a fost un cutremur,chiar in Banloc,au fost ceva pagube materiale.Si gara Voiteni a fost consolidata din cauza acelui cutremur.

stageexp

Well-Known Member
Trenulist
14 Ianuarie 2008
1.260
2
Timisoara
Asa am inteles si eu, dupa care gara a fost reconstruita, de aici si aspectul de beton ceva mai nou.
Tocmai de accea m-a mirat gradul ridicat de distrugere.