Filme TRS

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Udar a spus:
Un marfar surprins in Gara Focsani de pe RTS Route. (gara imaginara)

http://www.youtube.com/watch?v=NVPgfsHK9hE

Ce parere aveti? Se compara cu filmele reale?


se compara perfect. nu se vede nimic. :confused:
 
Imi pare rau pentru sunet, dar erau singurele vagoane si singura locomotiva pe care o aveam. Totusi asta depinde si de trainz. O sa incerc sa fac un artificiu si sa pun un sunet din realitate. Pana atunci iata un nou filmulet.

Sa zicem ca l-am filmat cu mobilul deoarece calitatea este mai proasta:

Il puteti descarca de aici: http://files.filefront.com/RTS+Route+Gara+Focsani+2avi/;9938153;/fileinfo.html

Florinn cand ne bagi si noua codul HTML? Sa vedem filmele direct pe forum.

Toate bune,
 
Pai html-ul e activat

doar am constatat ca functioneaza doar pe previzualizare, nu stiu momentan d c.

uite, poza asta
<a href="http://s217.photobucket.com/albums/cc70/florinn/?action=view¤t=DSCN5695.jpg" target="_blank"><img src="http://i217.photobucket.com/albums/cc70/florinn/th_DSCN5695.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>

e pusa cu cod html, da edit si previzulaizare pe mesajul meu sa vezi ca se vede. O sa verific sa vad d c nu se vede si dupa trimitere pe forum.

:)
 
Florinn a spus:
Lupule ce vrei sa zici?

La mine merge foarte bine.

Radu, e misto filmu, sunetul rotilor nu e cel mai grozav si sunetul locomotivei.

vreau sa spun ca deschid link-ul si vad un ecran negru. nicidecum un film.
 
Foooooooooooaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeee frumos filmuletul. Unde pot gasi si eu patchul??? de preferat as dori un link... :D
 
Stiu ca pe RTS sunt pacthuri format CDP pentru instalarea de noi obiecte/trenuri etc. Acesta este o harta facut de tine? Personala? Ne expusa pe vre un site??
 
Acum inteleg la ce te refereai cand ai spus patch. Noi de fapt le numim content(dar nu e asta important). Harta este RTS Route Var 2. Este inca in lucru si va fi si aceasta la download. In rest ai cam totul la dispozitie pe site.

Toate bune,
 
Sal am o rugaminte ,sunt nou pe forum si nu ma descurc cu o problema la jocul trs 2006 as dori daca ma puteti ajuta sa instalez si ieu locomotive romanesti si traseuri ,vagoane etc si nustiu cum sa fac va rog poate ma ajutati multumesc anticipat. [email protected]