Figurine epoca I - II

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

robertanasa

Well-Known Member
Trenulist
28 Decembrie 2016
1.150
0
48
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Mai fratilor, nu gasesc figurine de epoca I sau II. M-am uitat si la Preiser si nimic. Aveti idee unde pot gasi?


Va multumesc frumos pentru sprijin!
 
Robert @ Tot la Preiser numai ca unele seturi le-au scos din productie !Daca ai putintica rabdare iti trimit si niste numere de catalog.Pt ep I sint mai multe seturi cu eP II stam prost de tot.
Uite pt epI http://www.preiserfiguren.de/showpage.php?SiteID=29&lang=1
deschide al 2lea PDF de 945KB
Pt EpII mai fac sapaturi
 
drg a spus:
Robert @ Tot la Preiser numai ca unele seturi le-au scos din productie !Daca ai putintica rabdare iti trimit si niste numere de catalog.Pt ep I sint mai multe seturi cu eP II stam prost de tot.

Sarut-mana mult, pentru sprijin!
Intradevar pentru epoca I sunt cateva seturi dar pentru epoca II chiar nu am vazut nimic.
 
La Faller nu sint trecute seturile pe epoci iar I, II, III, IV,sint numarul setului adica primul ,al doi-lea ,al trei-lea ,samd.
 
Sint de acord ca modelele de constructii sint pe epoci dar "Miniaturfigurine' cum zice neamtu ,nu sint la Faller.
Si daca cineva crede ca setul acesta e la epI se inseala amarnic ;e ep IIIDB

Doar un simplu exemplu si cei care cunosc bine epoca pot confirma.
 
Salut baieti,

Figurinele pentru epocile I-II sunt intr-adevar o problema. Eu nu am vazut pe eBay decat o singura data figurine din epoca I, sunt foarte rare si pe acolo. Dar daca vreti un grad de dificultate in plus, va sugerez asta: incercati sa cautati figurine la scara N. Va spun eu, NU SUNT!

Sugestia de rezolvare a problemei este insa este simpla: se pot modifica figurine din epocile curente astfel incat sa fie transformate in ceea ce ne trebuie noua.

Doamnelor li se pot adauga rochii lungi confectionate din chit de masina sau chiar din plastic transformat intr-o pasta modelabila cu nitrodiluant. Domnilor li se pot adauga jobene sau bastoane din bucatele de plastic sau firicele de sarma si toate personajele pot fi re-vopsite conform cu felul cum erau imbracati oamenii in epoca respectiva. Ce nu avem, ne putem face singuri, sunt necesare doar imaginatie si rabdare!

Spor la modelit!
 
Salut
Robert - incearca la urmatoarea adresa : http://www.discounttrainsonline.com/HO-Scale-Figures-Preiser/HO_FIG_590_4.html
Sper sa iti fie util. Eu am cumparat de la ei si nu au fost probleme.
O zi buna
 
Robert @
la adresa de mai sus pe care ti-a dat-o Doda da o pagina in urma si mai gasesti 6 seturi de la 1900 .Ideea lui Victorian e foarte buna si deocamdata am ales niste seturi care pot fi folosite la EPII fara sa le modifici.


drept comparatie o sa folosesc o pagina din catalogul Roskopf din 1990 pentru a evidentia perfecta asemanare a uniformelor politistilor

Pentru cei sezuti se potriveste la fix acest autobus Mercedes din1926 tot de la Roskopf