Domnilor, nu are importanta cine anunta primul un eveniment.
S-a intamplat sa aflu probabil mai repede de expozitie pentru ca mi s-a cerut ajutorul pentru o treaba organizatorica, precum si datorita contactelor mai dese cu catedra de profil in aceasta perioada a anului prin ajutorul anual pe care il ofer unora dintre studentii care termina Facultatea de Mecanica.
Referitor la invitatii, acestea au avut mai mult rolul de a informa oamenii despre eveniment si de a da un aer ceva mai oficial intregului eveniment. Expozitia este deschisa si in continuare oricarui doritor, nu este nici o problema de acces, in limita evident, a orelor in care se poate accede in holul Facultatii de Mecanica.
Voi posta imagini, probabil ca si alti membrii ai forumului vor face acelasi lucru, fiind mai multi prezenti la eveniment.
Ca fapt divers, am avut ocazia ca in premiera sa ascult un discurs al unui cunoscator al istoriei feroviare, despre care am auzit si treburi pozitive si negative pe forum, iar la prima vedere trebuie sa spun ca am fost placut impresionat.
Evident nu poti cunoaste un om doar intr-o zi, dar o prima impresie este intotdeauna edificatoare pentru viitor. Pe scurt, omul are carisma, a fost concis, nu s-a formalizat.
Vor urma si cateva imagini.