Ieri am avut o zi agitata .... incepand cu o sedinta neanuntata la 16.00 cu participare obligatorie :roll: sfarsind cu un telefon nesimtit care m-a tintuit la lucru pana in dimineata asta
.
Ma rog pana la urma la 16.30 am disparut de la locul de munca , am plecat increzator spre Timisoara , dar nu m-am gandit la o viteza medie intre orase de 70Km/h .... ce sa mai zic , mai trebuia sa fie ceva mizerie si un pic de mirosuri "caracteristice" si ma simteam ca si pe tren :evil: :evil: :evil: :evil:
Spre rusinea mea uit locatia si sunt dojenit de consoarta
, dar un pic de miscare nu strica , mai ales ca nu mai gasesc in dulap nici o camasa fara burta :x :x :x .
si .... ajung in sfarsit in fata casei tineretului ... si vad ceva de genul acesta ;
Nici urma de trenuri ... si ma simt un pic :
Nevasta incepe sa caute prin multitudinea de standuri cu lenjerie intima si haine pentru femei si incepe sa uite de suparare :mrgreen: si eu vad in sfarsit standul cu trenulete . Multa , foarte multa lume , mamici , bunici si o armata de copii . Am facut si cateva poze .... nu prea comentez , au fost multe modele frumoase , multe pe care nu le cunosc si las expozantii sa descrie frumusetile pe care le-am vazut .
S-a facut si un double heading cu un Hercules si un BR03 , imortalizat in ultimile 2 poze . Din pacate nu a reusit prea bine .
data viitoare ....
Multitudinea de modele si ospitalitatea expozantilor au depasit orice asteptare ...
FELICITARI ! si sper ca sa ne intalnim si ... sambata 8)