Expo trenulete Casa Tineretului Timisoara

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

TGV-DAT

Active Member
Trenulist
31 Ianuarie 2008
153
2
Bucuresti! (intre trenuri si zgarie-nori)
LOCATION
Bucuresti! (intre trenuri si zgarie-nori)
Asociatia Hobby Club Jules Verne anunta deschiderea unei expozitii pe teme feroviare la Casa Tineretului, Timisoara.
Data deschiderii va fi miercuri, 12.03.2008, expozitia fiind tinuta pana vineri, 14.03.2008, inclusiv.
Pe acesta cale, lansam invitatia oricarui pasionat de cale ferata.

Va multumim si va asteptam! Organizatorii
 
OOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
Ma bucur ca mai vad o initiativa in legatura cu modelismul feroviar din zona TM!
Puneti mai multe informatii si poze daca se poate.Promit sa fiu prezent si eu zilele astea, chiar de mai multe ori daca reusesc sa-mi fac o fereastra in timpul serviciului.
:aplauze: :aplauze: :aplauze:
 
TGV-DAT .... interesant , dar totusi ar fi mai interesant sa mentionezi si orele intre care putem vizita expozitia :(|) :(|) :(|) :(|) , nu de alta dar mai suntem si din alte orase care poate am vrea sa dam o tura pe acolo .... si dupa 50 km de condus si traversarea a 2 orase la ore de varf 8) sa vad o usa pe care scrie inchis ar fi ..... !
 
foarte buna initiativa, clubul Jules Verne se pare ca are o frecventa buna a manifestarilor :D
am inteles ca este si o expozitie de jucarii, de fapt un targ de primavara, unde vor expune diferiti producatori
sa inteleg ca aceasta manifestare este una inclusa in succesiunea de evenimente a targului?
voi participa si eu cu placere pentru a face cateva fotografii, evident daca organizatorii permit acest lucru
 
Cu mentiune ca sunt obligati sa posteze pozele pentru cei care nu pot veni..... 8) ..... si felicitari pentru initiativa :aplauze: :aplauze: :aplauze:
 
Multumim!
Sigur ca pozele si filmuletele vor fi postate.
Dorim sa dedicam aceasta expozitie memoriei domnului Antonio Bianco (fost secretar al Tren Clubul Roman) - Dumnezeu sa-l ierte!
 
ok, multumim de invitatie
voi fi prezent sper chiar de mai multe ori pe parcursul celor trei zile
8)
 
salutare
iata ca am fost intr-o prima vizita la expozitia AF Jules Verne care este gazduita in aceaste zile de Casa Tineretului din Timisoara
atmosfera este una de sarbatoare, fiind interesati atat cei mici cat si cei mari, cunoscatori
garnituirle in miscare au creeat o fascinatie deosebita celor prezenti, intr-una din poze fiin chiar maestrul TGV DAT la butoanele unei centrale digitale
o sa atasez si alte poze la urmatoarea vizita preconizata, cand avem promisiunea de participare unui cadru didactic al catedrei de material rulant

 
expo casa tineretului

<t>Frumos organizat standul expozitiei si pline de farmec exponatele,pe scara n si pe scara ho.Plus vitrinele cu reviste si nu in ultimul rand,gazdele deosebite !<br/>
Multumesc invitatiei lui Ben hur, salutari lui Tgv-Dat, foarte ,foarte, amabil si placut. Interesant pe HO desfasurarea lui Thalys,impresionant si ca prezenta coloristica.Restul epoca IV,atat pe HO,cat si pe N, super !<br/>
<br/>
Mergeti si vizitati, merita ! Montalbano [-tm] .</t>
 
stageexp a spus:
... intr-una din poze fiin chiar maestrul TGV DAT la butoanele unei centrale digitale...
... si anume LenzSet100 8)

Foarte buna alegere, atat pentru centrala, cat si pentru sinele Fleischmann Profi-Track! :aplauze: :aplauze: :aplauze:
Trenuletele sunt si ele frumoase & spectaculoase; chiar asa, spuneti-mi mai multe despre aceasta locomotiva cu aburi :D:
 
Ieri am avut o zi agitata .... incepand cu o sedinta neanuntata la 16.00 cu participare obligatorie :roll: sfarsind cu un telefon nesimtit care m-a tintuit la lucru pana in dimineata asta :( .
Ma rog pana la urma la 16.30 am disparut de la locul de munca , am plecat increzator spre Timisoara , dar nu m-am gandit la o viteza medie intre orase de 70Km/h .... ce sa mai zic , mai trebuia sa fie ceva mizerie si un pic de mirosuri "caracteristice" si ma simteam ca si pe tren :evil: :evil: :evil: :evil:
Spre rusinea mea uit locatia si sunt dojenit de consoarta :p :p , dar un pic de miscare nu strica , mai ales ca nu mai gasesc in dulap nici o camasa fara burta :x :x :x .
si .... ajung in sfarsit in fata casei tineretului ... si vad ceva de genul acesta ;


Nici urma de trenuri ... si ma simt un pic :

Nevasta incepe sa caute prin multitudinea de standuri cu lenjerie intima si haine pentru femei si incepe sa uite de suparare :mrgreen: si eu vad in sfarsit standul cu trenulete . Multa , foarte multa lume , mamici , bunici si o armata de copii . Am facut si cateva poze .... nu prea comentez , au fost multe modele frumoase , multe pe care nu le cunosc si las expozantii sa descrie frumusetile pe care le-am vazut .


S-a facut si un double heading cu un Hercules si un BR03 , imortalizat in ultimile 2 poze . Din pacate nu a reusit prea bine . :oops: data viitoare ....
Multitudinea de modele si ospitalitatea expozantilor au depasit orice asteptare ...
FELICITARI ! si sper ca sa ne intalnim si ... sambata 8)