Excursie germania-Munchen-vest

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

24may

Well-Known Member
Trenulist
27 Decembrie 2007
542
0
pitesti
LOCATION
pitesti
7zile in München,cazat la niste prieteni care stateau langa calea ferata,a fost o incantare sa vad trenurile care treceau din 2 in 2 minute,infrastructura impecabila,totul curat ca scos din cutie.Am mers cu talent,vagoanele erau pline,pretul unei calatorii fiind 2,5 euro.Am vazut pe viu br218 cu turbina,ice2,ice3,automotoare talent,br365,si mai toate modelele pe care le scoate piko cu inscriptionarile respective
In fiecare dimineata ma uitam pe geam si vedeam asta...

Gara era frumusica dar dupa cum am vazut era in renovare,chiar am inteles ca vroiau sa o darame


frumos ,curat,ordine,fara criza,se munceste la greu in germania
filmare din tren

 
Buna,

Daca ai mers cu "Talent" adica familia Diesel 643/644 si electrica 442 ff. este o mare premiera, pentru ca in München nu circula rame de acest fel.

Daca ai platit 2,50€ ai mers probabil cu una din ramele seria 623 ale S-Bahn München, care n-au nimic de-a face cu ramele Talent.

De asemenea, 218 cu turbina nu aveai cum sa vezi. Cele cu turbina sunt 218.9, fosta serie 210 de pe care s-au scos turbinele intre 1979 si 1981 si cele mai multe sunt azi casate iar restul la Schenker.