- 25 August 2007
- 3.722
- 685
- YOUTUBE
- mpursu
Sf.Petru și Pavel mi-au adus un cadou care m-a bucurat FOARTE mult: locomotiva electrică E6905 Fleischmann H0, cu decodor cu sunet și condensator tampon, lumină în cabină, faruri LED warmwhite/roșu, roți roșii cu spițe, detalii cât cuprinde etc :aplauze:
După cum bine știți, a doua locomotivă din colecția mea este E6905 Piko. În momentul achiziției (1983), ea era total analogică, fără lumini, cu roți negre pline etc., dar între timp m-am ocupat de ea, respectiv i-am făcut eu lumini LED galben/roșu, i-am montat roți roșii cu spițe (fără să știu la vremea aceea că locomotiva reală chiar avea roți de acest fel
), am dotat-o cu un decodor tOm micro etc.
Vă prezint un photo-session cu cele două versiuni ale simpaticei locomotive E6905 "Adolphine" (verde Piko, vișinie Fleischmann)
Lumina din cabină :idea:
Iată-le pe cele două locomotive împreună:
Scurt filmuleț
După cum bine știți, a doua locomotivă din colecția mea este E6905 Piko. În momentul achiziției (1983), ea era total analogică, fără lumini, cu roți negre pline etc., dar între timp m-am ocupat de ea, respectiv i-am făcut eu lumini LED galben/roșu, i-am montat roți roșii cu spițe (fără să știu la vremea aceea că locomotiva reală chiar avea roți de acest fel

Vă prezint un photo-session cu cele două versiuni ale simpaticei locomotive E6905 "Adolphine" (verde Piko, vișinie Fleischmann)

Lumina din cabină :idea:

Iată-le pe cele două locomotive împreună:

Scurt filmuleț

Ultima editare: