Drezina electrica?

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Florin Tuica

Well-Known Member
Trenulist
14 Aprilie 2016
328
1
Bucuresti
YAHOO
florrinel
LOCATION
Bucuresti
Fratele meu a cumparat dintr-un targ de vechituri fotografia de mai jos.Intrebarea este daca cumva este o drezina electrica. Din ce observ pantograful este foarte asemanator cu unul din pantografele mai vechi de pe locomotivele electrice de la noi. Stie cineva mai multe despre acest "obiect" feroviar neidentificat?
 
Poza pare a fi în curtea de la "Electroputere".....în spatele drezinei se vede o caroserie de diesel spre finalul montajului.....Liniile din curte arat㒠acelaşi lucru-curte de uzină’. Pantograful pare totuşi nefiresc pe acoperişul drezinei; în interior ar trebui s㒠se vad㒠mai multe amă’nunte, întregul interior fiind vitrat (cu geamuri), iar înă’lţimea drezinei nu e suficient㒠ca s㒠ajung㒠pantograful la linia de contact. Se pare c㒠pantograful e complet exterior drezinei, mai mult fiind o potrivire de poziţionare în momentul fotografierii.....poate greşesc.....Aveam aici, un coleg de forum din Craiova.Poate ştie el exact despre ce e vorba.