Donez vagoane etajate tip 16-26, proiect de ceferizare inceput si neterminat

Flaviu Stoica

New Member
25 Iunie 2021
1
1
Franta
Buna ziua,

Am inceput acum citiva ani un proiect de ceferizare a 2 rame de vagoane etajate tip 16-26, plecind de la rame PIKO/SCHICHT. Am modificat vagoanele astfel incit sa fie identice cu cele care au circulat in Romania (2 ferestre in loc de 3 la capatul vagoanelor de extremitate, acoperis indreptat, profile de ornament la ferestre eliminate, etc). O rama trebuia sa fie albastra (culoare din anii ’90) si o rama verde inchis (culoare din epoca comunista). Am intrerupt lucrarile timp de ceva vreme, iar intre timp Rivarossi a fabricat aceste rame exact cum le voiam, asa ca le-am cumparat.

Deci, nevrind sa arunc totul la gunoi, as vrea sa-l donez cuiva care ar dori sa continue.

Ramele verzi au fost vopsite, culoarea corespunde, deci am pastrat-o. Mai trabuie aplicate decalurile si lacul de protectie.
Ramele albastre au fost si ele vopsite, dar nu mi-a placut culoarea si am incercat s-o sterg. Trebuie deci revopsite (si restul…).
Donez deci toate piesele (carcase, amenajare interioar, geamuri, boghiuri, etc), complet, plus 3 carcase de sacrificiu si o rama completa originala, in stare foarte buna.

Livrarea se va face prin curier/posta, suport toate costurile.

Va pot trimite o gramada de poze pe mail, constat ca nu le pot posta aici. (mail to: [email protected])

• Like
Reacții: cosmin78