Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
domnii diesel
Autor subiectAnonymous
Dată creare
In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei.
Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
fiind la inceput nu va pot prezenta decat 3 locomotive diesel pe care le detin: si nu in ultimul rand prima dragoste cumparata prin 2004 sau 2005,GP 18 SNCF
o europeana pur sange, una euro-asiatica si una de peste ocean. Mai trebuie una de peste canalul manecii si una japanese. Frumos jegul de pe M 62 , trebuie weathering la tot materialul rulant!
vagoanele le voi prezenta intr-un episod viitor mmkelemen ca acu sant la o bere si nu de alta dar nu ies pozele
obiwan,cam ai dreptate cu celelalte achizitionari.asa voi face pe viitor.
vagoanele le voi prezenta intr-un episod viitor mmkelemen ca acu sant la o bere si nu de alta dar nu ies pozele
obiwan,cam ai dreptate cu celelalte achizitionari.asa voi face pe viitor.
Pe cea albastra SNCF o am si eu si intradevar este foarte reusita, are o forta de tractiune mare si mers lin la viteze mici. Totusi n-am inteles de unde provin initialele SNCF (ca de la caile ferate franceze cred ca in niciun caz)? Stiu ca Mehano a facut multe garnituri americane.
La mine prima dragoste a fost tot un EMD GP 18 dar inmatriculata Burlington Northern.
Chiar daca face parte din gama hobby eu sunt multumit de ea.
Vorba lui @cristi_m, trage bine. Apropos, cand vorbesti de mers lin te referi la mers in analog?
EMD GP18 de cand am cumparat-o nu am uns-o niciodata pana intr-o zi.am desfacut-o piesa cu piesa si am uns tot ce se putea unge.am pus loco pe linie si vreo 5 vagaoane si am ramas :x de cum putea sa functioneze.dar dupa un timp incepe sa capete un zgomot(insesizabil pt unii).sant foarte multumit de ea.pacat ca pe diorama va ramane undeva in depou pe o linie secundara pt muzeu,ca turistii care vin sa viziteze depoul sa vada ceva frumos
Adica nu e franceza ? Chiar sincer nu intelegeam ce cauta o locomotiva americana prin caile ferate europene, dar cand am vazut SNCF am zis ca nu e niciun dubiu.
Am ramas surprins de aceasta inmatriculare, mai ales ca loco respectiva nu are tampoane! Oricum este o locomotiva frumoasa care mi-a reaprins si mie pasiunea pentru trenulete in urma cu 5-6 ani.
Offtopic: Vad ca functioneaza din nou site-ul Mehano Sa inteleg ca au iesit din faliment ?
Din cate stiu le poti achizitiona si la preturi interesante... insa aspectul pare cam "toy-like" De ex. http://www.okazii.ro/catalog/37580122/TGV-Mehano.htmlgalerie
din pacate e varianta spaniola; am mai luat eu de la mehano, stiu ca sunt cam jucarele, dar sunt singurele cat de cat accesibile prin romania; ar mai fi de la jouef, dar nu prea le gasesti, iar la o comparatie in varianta hobby castiga mehano din plin; dar pentru bricolat si incercat mana pana la a mai trece la chestii serioase se merita (vorba aia, strici o troaca de la mehano nu-i bai, dar daca te apuci din prima la o loco care costa de 3 ori cat tot start setul si o strici, cam plangi dupa aia)
Acest site folosește cookie-uri pentru a ajuta la personalizarea conținutului, pregătească experiența și să te păstreze autentificat dacă te înregistrezi.
Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.