OLECO Well-Known Member Trenulist 25 Iunie 2010 1.829 0 Bucuresti - Titan - Sector 3 YAHOO ovidiumagureanu LOCATION Bucuresti - Titan - Sector 3 16 August 2013 #1 Pana una alta, mi-am cumparat materiale: - diverse nuante de vopsea - Revell; - talas; - litza; - sarma subtire; - canepa; - aerograf.
Pana una alta, mi-am cumparat materiale: - diverse nuante de vopsea - Revell; - talas; - litza; - sarma subtire; - canepa; - aerograf.
OLECO Well-Known Member Trenulist 25 Iunie 2010 1.829 0 Bucuresti - Titan - Sector 3 YAHOO ovidiumagureanu LOCATION Bucuresti - Titan - Sector 3 20 August 2013 #2 Am inceput sa fac un copac. Daca iese dupa cum sper, voi face mai multi pentru mine, dar si pentru vanzare. Acesta-i inceputul. Voi mai pune poze cand va fi aproape gata.
Am inceput sa fac un copac. Daca iese dupa cum sper, voi face mai multi pentru mine, dar si pentru vanzare. Acesta-i inceputul. Voi mai pune poze cand va fi aproape gata.
P parpala2010 Active Member 18 Septembrie 2010 104 0 BUCUREĂ ĹžTI LOCATION BUCUREĂ ĹžTI 20 August 2013 #3 sunt curios avand in vedere schimbarea iminenta a anotimpului ce culoare va avea coronamentul
OLECO Well-Known Member Trenulist 25 Iunie 2010 1.829 0 Bucuresti - Titan - Sector 3 YAHOO ovidiumagureanu LOCATION Bucuresti - Titan - Sector 3 20 August 2013 #4 Va fi verde. Ma intereseaza cum va arata in mod natural, vara.