Salutare,
In fiecare zi mai lucrez ceva pe la diorama,parca nu mai am rabdare sa o vad gata :-?
Pina una-alta,am pus primul strat de iarba cam peste tot.In plus,Dom'Pro'esor Obiwan m-a cadorisit cu niste bolovani asa faini incit nu am resistat sa-i integrez in peisaj.El n-a aflat ,saracul,ca va participa la caratul dioramei,cind va fi cazul!

Atunci,sa te vad,Obiwane cum te descurci cu un modul de 250 de kile!
Am pus si niste balustrade,una dintre obsesiile mele
Am asfaltat drumul,cu vopsea Tamyia RLM 74.Mai am de dat cu lac semimat,sa il fac ceva mai real.
In asteptarea ursilor si a turistilor atacati

,dintr-un exces de zel,au sosit inainte de singeroasele evenimente o masina Volga de militie de la postul din satul invecinat,Straznice,precum si o autosanitara Praga.In asteptarea violentelor,dom plotoner Jiri Prashka impreuna cu Hana si Jana,cele doua asistente blonde de pe salvare,precum si soferul Culek,se racoresc cu o bere la birt:

Volga e un model de la Herpa iar autosanitara e un Mac Production,ceheasca.
Cind e vorba de bere,au venit iute doi batrinei,ĂĹmouda si PavouĂÂek,cu doua Skode vechi de la Igra(cred ca e vorba de Olympia si Octavia).Mosnegii nu se vad in poze pentru ca urineaza inre niste tufe,toaleta de la birt nefiind inca functionala :lol:

Urmeaza o saptamina grea,voi incepe lucrul la postul de control de granita.
Toate bune,
sandy