Diorama scara N - lucrare de exceptie

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Florinn

Administrator
Membru personal
Super Moderator
Trenulist
17 Ianuarie 2006
5.547
16
Cluj Napoca / Bucuresti
www.trains-addicted.ro
WEBSITE
http://www.trains-addicted.ro
YAHOO
bogdannf
LOCATION
Cluj Napoca / Bucuresti
Salut,

acum ca am timpul necesar, va voi prezenta diorama N a clubului Trainsylvania.

Diorama (construita de mine impreuna cu Ionut Trif) asa cum arata la expozitia Machetist 2007:Apoi Alin Nistor a pregatit-o pentru expozitia din aceasta iarna de la Brasov, nu o sa comentez prea mult ca nu am ce, las pozele sa vorbeasca. Din cauza ca nu avem ca si material rulant la scara N decat un automotor electric, am folosit la sedinta foto o aburoasa de cale ingusta, din aceste motive locomotiva nu prea apare in dreptul garii.

Totusi, rezultatul muncii lui Alinoch:Detalii minuscule, o sper ca la urmatoarea lucrare sa puna si furnici:

Pentru realizarea fotografiilor am improvizat un "studio" foto:La aparat s-au perindat Florinn, Ionut si Alinoch.
 
cool 8) 8)

una din pozele astea nu a castigat premiul la poza lunii pe www.trenulete.ro?
mie asa mi se pare
 
Lupule, relativ la threadul tau : Alin a folosit ca si materiale praf de pe jos, ramuri de copac, un plexi glas pentru apa, multa tempera.
 
IonutTrif a spus:
Lupule, relativ la threadul tau : Alin a folosit ca si materiale praf de pe jos, ramuri de copac, un plexi glas pentru apa, multa tempera.
mai poti adauga:nisip,rumegus,pietris ,muschi uscat,crengute de fag,diverse vegetatii uscate,sarma...
 
@Sandy.Pai sant si ganganii minuscule prin natura,iei una, o "impaiezi, si o trantesti pe diorama pe post de radashca :D
@lupul_alb .Da, din ramurele de copac am confectionat si cele doua stive de lemne , copacul mare de langa cladirea garii , cel din planul al doilea precum si arbustul de langa poteca.
@ionutz.O precizare, praful de pe jos e din garaj (adica e ceva absolut special, deosebit, cu un buchet special de ulei&alte mizerii :pig: )