Diorama scara N - lucrare de exceptie

Florinn

Administrator
Membru personal
Super Moderator
Trenulist
17 Ianuarie 2006
5.547
16
Cluj Napoca / Bucuresti
www.trains-addicted.ro
WEBSITE
http://www.trains-addicted.ro
YAHOO
bogdannf
Salut,

acum ca am timpul necesar, va voi prezenta diorama N a clubului Trainsylvania.

Diorama (construita de mine impreuna cu Ionut Trif) asa cum arata la expozitia Machetist 2007:

Apoi Alin Nistor a pregatit-o pentru expozitia din aceasta iarna de la Brasov, nu o sa comentez prea mult ca nu am ce, las pozele sa vorbeasca. Din cauza ca nu avem ca si material rulant la scara N decat un automotor electric, am folosit la sedinta foto o aburoasa de cale ingusta, din aceste motive locomotiva nu prea apare in dreptul garii.

Totusi, rezultatul muncii lui Alinoch:

Detalii minuscule, o sper ca la urmatoarea lucrare sa puna si furnici:

Pentru realizarea fotografiilor am improvizat un "studio" foto:

La aparat s-au perindat Florinn, Ionut si Alinoch.

nu pot decat sa aplaud realizarea voastra. este extraordinara.

Lupule, relativ la threadul tau : Alin a folosit ca si materiale praf de pe jos, ramuri de copac, un plexi glas pentru apa, multa tempera.

IonutTrif a spus:
Lupule, relativ la threadul tau : Alin a folosit ca si materiale praf de pe jos, ramuri de copac, un plexi glas pentru apa, multa tempera.

ramuri de copac? ce a facut din ele?

IonutTrif a spus:
mai poti adauga:nisip,rumegus,pietris ,muschi uscat,crengute de fag,diverse vegetatii uscate,sarma...

cosmin78 a spus:
@Florinn,

io-te fotografia :grin: ....e printre ele :

...

Nu stiu de ce am avut impresia ca nu e, oricum nu are importanta :-P .

@Sandy, sa aiba si oua musai!

@Sandy.Pai sant si ganganii minuscule prin natura,iei una, o "impaiezi, si o trantesti pe diorama pe post de radashca :-D
@lupul_alb .Da, din ramurele de copac am confectionat si cele doua stive de lemne , copacul mare de langa cladirea garii , cel din planul al doilea precum si arbustul de langa poteca.
@ionutz.O precizare, praful de pe jos e din garaj (adica e ceva absolut special, deosebit, cu un buchet special de ulei&alte mizerii :pig: )