Diorama mea

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

tonyg

Active Member
5 Februarie 2016
90
0
Bucuresti
YAHOO
tonygheorghe
LOCATION
Bucuresti
Salutare colegi dupa o mie de ani.
Am reusit si eu dupa mai bine de 7 ani sa scot cutiutile de sub pat sa le urc in porbagaj si sa le aduc in noua camaruta de 28 de metri patrati pregatita pentru constructia unei diorame.
Diorama va fi construita pe blat si probabil ca va avea 2 nivele. m-am oprit la epoca III-IV pentru ca mie imi plac aburoasele iar lu fi-miu electricele asa ca am considerat ca e cea mai simpla variant sa impaci capra cu varza. La final controlul se va face automat cu module de feedback si ca soft am ales Itrain Centrala pe care o detin acum fiind un Ecos 50000 la care probabil ca se va adauga si un controller radio in viitorul nu foarte indepartat.

Am atasat planul la care am ajuns acum in speranta ca voi primi destule sfaturi bune ca sa nu incep cu stingul....

Fisier scarm: http://fastupload.ro/c05aaa38fa88b94a2961c9d026eeb1ae.html 
Salutare Cateva intrebari si sfaturi pentru inceput
Diorama va fi pe blat fix, nedemontabil sau pe module?
Daca este pe langa pereti, sa lasi neaparat loc generos de acces pentru mentananta sau pentru a recupera materialul rulant cazut. Nu miza pe noroc, este mult mai usor sa previi din start si sa eviti toate bubele de mai tarziu. Ar fi pacat la spatiul detinut si la investitie. Ca idee si organizare arata bine. Spor la lucru.