diorama ho amator !!!

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

danezu

Well-Known Member
Trenulist
16 Septembrie 2009
434
113
34
Los Angeles
LOCATION
Los Angeles
am microbul acesta de 3-4 luni sh deja m-am apucat de o diorama 110x200 ho ...acum astept sa mai fac rost de bani....astept ceva idei sh propuneri ptr continuarea dioramei!!acuma strang bani ptr o pompa noch ptr a putea continua raul ce incepe de la centrala hidroelectrica copiata dupa domnul LDH...sry ptr poza :Dsi continua ...vreo 50 cm...am dat cu silicon ptr barci...acuma mai treuiesc nijte pietre albie rau...etc

 
In 3-4 luni ajungi sa-ti faci doar o idee despre ce inseamna cu adevarat modelismul feroviar. Vad ca ai deja o structura realizata, urmeaza partea de finisare care iti poate lua lejer inca o jumatate de an, bineinteles asta si in functie de gradul de detaliere pe care il doresti.

Iti recomand studiul indelungat pe internet al altor diorame pentru a te decide in ce stil continui lucrarea. Pentru incepatori un bun model il reprezinta dioramele preformate de la Noch. Nu te avanta sa lucrezi pe suprafete mari intro singura etapa: in caz ca te razgandesti va fi mult mai greu de demontat totul.

Cel mai indicat este sa lucrezi etapizat si sa finisezi elemente individuale. Cu experienta acumulata vei putea sa revii asupra altor detalii si sa ridici diorama din zona amator catre un look profesionist. Vei vedea ca pe masura ce lucrezi si pretentiile tale evolueaza.

In legatura cu scara pe care ai ales sa lucrezi, ar trebui deja sa te acomodezi cu denumirea ei corecta care este H0 (Half-zero) si nu ho. Doar ca pronuntie este "has-o". Iti urez mult succes in contiunuare!