Diorama de la baneasa

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

CRYSs94

New Member
3 Aprilie 2012
12
0
Comuna Baneasa Judet Giurgiu
YAHOO
[email protected]
LOCATION
Comuna Baneasa Judet Giurgiu
Salut eu sunt cristi am 17ani sunt din comuna Baneasa judetul giurgiu si mam apuca me diorama la varsta de 15ani,cu un buget restrans dintro bursa de 200lei eu cred ca mam descurcat destul de bine pana acum dar va las pe voi sa decideti .
https://www.youtube.com/watch?v=Ui-gqV9lr3Q&feature=g-upl&context=G225a37bAUAAAAAAACAA
https://www.youtube.com/watch?v=5P32A_sEHRQ&feature=context&context=G225a37bAUAAAAAAACAA
 
Astazi am lucrat la detaliile pentru sectiunea triajului , adica la gater si baza militara .


Si imi pare rau ca nu am avut vopsea rosie sa vopsesc si eu PSI ul dar il voi vopsi in curand.Cam atat momentan,
Astept comentari si sfaturi.
 
Este destul de bine ,chiar incurajator.Incearca sa scapi de pomii aceia facuti din bradul de craciun. Se vede o diferenta destul de suparatoare intre ei si ceilalti pomi.Zona din fata (industriala)arata aproape profesionist. Tine-o tot asa ,nu te grabi ,si vei face lucruri si mai profi. Spor la mesterit in continoare.
 
Salut,

Felicitari pentru munca depusa pana acum, si pentru faptul ca ai imaginatie. Unele poze mi-au placut foarte mult, aratau foarte realist.

Insa, daca vrei sa fie ceva cu adevarat frumos, va trebui sa elimini de pe diorama unele elemente (gen brazi din beteala, si alte elemente care nu se potrivesc in peisaj si ca scara).

Zona cu gaterul si cu baza militara imi plac foarte mult, si cum ai pozat diferite scenarii. E super, si ar fi pacat sa nu faci ceva si cu restul dioramei sa arate super. Dimensiunea e destul de mare, ai loc (ceea ce multi nu au), si e pacat sa il irosesti cu drumul acela grosolan. (Mai trebuie lucrat la finetzuri) Unele masini sunt la alta scara...

Nu o lua ca pe o descurajare, ci ca pe o apreciere si ca pe un sfat pe mai departe, ca ar fi pacat sa ramana doar o placa cu niste jucarii pe ea, cand are potential de diorama cu pretentii, asa ca spor la treaba.

P.S. "mam" se scrie "m-am" ca acusi vine bacu... :D

O seara buna.
 
Multumesc pomi din brazi de craciun nu mai sunt pe diorama ,unde ati vazut brazi de craciun era pe primul ansamblu acum nu mai sunt toti pomisori sunt facuti de mine in casa din sarma impletita si o funie plastica nu stiu daca cunoasteti dar este acea funie pentru balotii de fan 
Multumesc in oras as vrea sa fac o zona mai rustica si drumul grosolan nu mai exista va puteti convinge trebuie sa ajung la Giurgiu sa treg la o imprimanta cu jet de laser pe coala cartonata asfaltul si bordurile .
https://www.youtube.com/watch?v=mXhyaOGdb0U&feature=g-upl&context=G23bb29bAUAAAAAAAAAA
 
CRYSs94, ideea cu butoiul facut din tabla de la creion nu prea tine, se vad punctele in care prizeaza guma pe lemn, asa ca incearca sa le faci din alt material (plastic) la un strung sau cv bormasina stabila. Cheresteaua e cam ''dura'', la fel si sorturile de pietris. Incearca ceva mai fin. Bolovanii de piatra grupeaza-i sau alterneaza marimea si dispunerea acestora, pt ca se vede regia.

Spor si la mai bine!