Din sacul lui Mos Craciun

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

piti

Active Member
13 Aprilie 2011
105
2
Timisoara
LOCATION
Timisoara
Ho , Ho , Ho !
Incredibil dar adevarat . Cadou o locomotiva Brawa 232 "Ludmila" cod 0414 , digitala . Aspect 9 din 10 . Se deschid usile . Are becuri nu leduri . Predare doar in Timisoara . Nu trimit in tara . Detalii pe PM .
 
Mos Craciun s-a tinut de cuvant si mi-a daruit doua vagoane foarte frumoase Erz III, in stare excelenta! :D

Multumesc mult si La Multi Ani!
 
Craciun fericit tuturor !

Editia din 2013 a actiunii " Din sacul lui Mos Craciun " propune 7 vagoane Rivarossi din colectia Orient Express grupate astfel :
- setul HR 4088 vagon de bagaje no: 1265 M , vagon restaurant no: 2868 D si vagon de dormit no: 3500 A ;
- setul HR 4089 format din 3 vagoane de dormit no: 3516 A , no: 3513 A si no: 3502 A ;
- cod HR 4090 : vagonul salon no: 4088 E .
Setul este in stare foarte buna , cutiile originale , accesorii nemontate .
Dupa parerea specialistilor nu este un set corect , de aceea si renunt la el . A fost achizitionat in febra cumparaturilor prin care cred ca trece orice incepator care cumpara produse de-a valma . De aceea cred ca e buna pentru un copil sau un incepator . Da bine pe linii sau pe o diorama .

BONUS

Ca sa aveti si cu ce sa tractati acest set va ofer si o locomotiva electrica Brawa E 42 , cod 0207 , digitala . Este o locomotiva la fel de fantasmagorica ca si setul de vagoane , avand insriptionat pe ea " Orient Express " asa cum nu a existat in realitate .
Predare personala NUMAI in Timisoara in intervalul 27.12.2013. - 08.01.2014. Nu trimit prin posta , curierat rapid etc.
Cei ce au beneficiat de promotii anterioare din partea mea am sa-i rog sa se abtina , sa aprofundeze din cozonaci :lol: pentru ceilalti " La placinte inainte ! "

Mosul o sa aiba si o rugaminte pe care o vom discuta pe PM cu " catindatul " selectionat , eventual va fi criteriu de departajare a doritorilor .
Multumesc si Sarbatori linistite !
 
Buna,
Ca sa aveti si cu ce sa tractati acest set va ofer si o locomotiva electrica Brawa E 42 , cod 0207 , digitala . Este o locomotiva la fel de fantasmagorica ca si setul de vagoane , avand insriptionat pe ea " Orient Express " asa cum nu a existat in realitate .

Locomotiva cu aceasta inscriptionare nu numai ca a existat in realitate, dar mai exista si in ziua de azi in Elvetia, chiar in doua exemplare. Este vorba de foste E 42 a DR (Ost) ajunse la Südostbahn (CH) si vopsite astfel pentru a remorca trenuri nostalgice.

Modelele Brawa pe H0 si N sunt cat se poate de autentice.
 
Daca se poate ma "inscriu" si eu la acest capitol.
Dar se pare ca pic la punctajul cu Timisoara, nu la bere bine inteles. :))
Dar... astept un pm de la ofertant
 
Salut Piti.
Eu personal nu am nevoie de acest set deoarece sunt pe epoca 5-6 dar am un nepotel de 6 ani care colectioneaza trenuri de pe acum(e adevarat ca de la EURO,buget limitat).Daca esti dispus sa ii faci o bucurie acestui copil pot sa-l ajut pe Mos Craciun.
 
Buna ziua domnule piti!

As dori eu setul pe care il dati! Stiu ca nu sunt din Timisoara, dar platesc eu TOATA suma de livrare! Platesc eu tot, asigur transortul!

Am 16 ani , sunt in bransa de 4 ani, am si o diorama si d emult visez sa am un set Orient Expres! M-ati face bucuros daca mi l-ati trimite mie!

Multumesc anticipat!
 
Setul va pleca spre o persoana care il va folosi in viitoare expozitii , asa se vor bucura mai multi de el .
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.