Detalii decodoare Esu Loksound micro V4.0 N scale

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

gamitzu

Well-Known Member
Trenulist
8 Februarie 2010
1.398
488
galati
LOCATION
galati
:( Intentionez sa achitionez cateva decodoare specificate in titlu pt doua loco cu abur de la Kato. Am gasit ceva, sant de doua feluri: cuple cu 6 pini si cuple cu 8 pini. Eu oricum nu am loc sa las cupla, tenderul este extrem de mic, asa ca voi proceda la taierea ei si lipitura clasica izolata cu tub contractil. Este vreo diferenta intre cele doua modele ? Link la site-ul de unde le vreau. Tipii le scriu la cerere cu sunetul de locomotiva ales din lista Esu.

http://www.traintekllc.com/ESU-LokSound-Micro-V40-N-Scale-Sound-Decoder-6-Pin-Plug/productinfo/ESU-54800/

http://www.traintekllc.com/ESU-LokSound-Micro-V40-N-Scale-Sound-Decoder-8-Pin-Plug/productinfo/ESU-54899/

Ambele par identice cu ce imi trebuie mie, numai cuplele alea cu 6 sau cu 8 pini ma baga in ceatza densa. Are cineva vreo idee despre ele. O alta intrebare as avea legat de sunetul decodorului. E ok, l-a folosit cineva? Un coleg din state zicea ca suna cam metalic, e cam deranjant, nu are bass deloc. Mie nu mi-ar pasa asta, oricum este singurul cu dimensiunile cele mai mici din gama cu sunet. Multumiri in avans.