decodor MRC

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

gamitzu

Well-Known Member
Trenulist
8 Februarie 2010
1.376
447
galati
LOCATION
galati
:( am reusit dupa o zi de munca sa pun un decodor MRC SHEER BRILLIANCE intr-o loco PROTO HERITAGE, la scara N fireste. A iesit bine pentru prima incercare, desi loco nu avea conector cu 8 pini, l-am decupat si am legat totul pe direct. Mi-a luat timp sa decupez canale de cablarie prin carcasa de zinc, da a mers. Singura problema care o am acum e sa sincronizez sunetul de abur cu plecarea loco cat mai real. Intrebarile, ca sant mai multe , ar fi :D :
-ce ar trebui sa setez din nou in cv si in care dintre ele?
decodorul are :
cv2 start voltage
cv3 acceleration
cv4 deceleration
cv5 top voltage, toate de mai sus sant de la 0 la 32, cu default 0.
cv120 chuff rate de la 0 la 30
cv121 chuff start point de la 0 la 5.
cum ar trebui setate si daca poate cineva sa spuna cum influienteaza ele dinamica locomotivei. Ar merge un link la ceva, in engleza, macar, daca ar fi prea multe de zis. O sa pun si ceva poze cu ea, daca scap azi viu de la dentist
:x multumiri in avans.
si inca o intrebare
cum tastez in statia dcc de exemplu 3 daca mie imi apar 3 linii?
cu 003 sau 3 simplu?
aia nu zic nimic in cartea sculei de programat. La adrese, cand am schimbat ce e din fabrica, adica 3, cu numerele lor de inmatriculare din 3 sau din 4 , le-a convertit automat in cv29. La 4 linii cate apareau am tastat de exemplu 703 si a intrat asa,nu a trebuit sa pun 0703.