De vinzare doua vagoane transport vehicule militare II C

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

andrei_nsts

Active Member
16 Octombrie 2016
143
0
Se vind doua vagoane de colectie pentru transportul vehiculelor militare epoca II C. Ansamblul este UNICAT.

Lucrarea este realizata manual in proportie 100%. Toate componentele (vagoane + kit vehicul si tun) au fost cumparate de noi. Modificarile, asambalarea si vopsirea au durat 30 de zile.

Pretul este de 300 de lei si nu este negociabil. Nu se accepta schimburi. Transportul este suportat in totalitate de cumparator.

Vagoanele sunt marca ROCO si au suferit urmatoarele modificari:
-podea si laterale vagoane construite de la zero din abs,
-sasiul a primit o ramforsare noua din abs,
-au fost mutate scarile pe lateralele vagonului,
-au fost confectionati saboti de fixare a vehiculelor pentru platforma din lemn de balsa,
-tepusele au fost repozitionate pe exteriorul cutiei vagonului,
-vopsire sasiu (culoarea negru mat), podea si tepuse.
Din vagonul initial au fost pastrate sasiul, osiile, port-cuplele, cuplele si lestul. Rulajul este lin si fara probleme atit pe linie dreapta cit si in curbe. Tepusele si sabotii sunt fixati permanent de vagon.

Vehiculele provin din kit marca AIRFIX scara HO-OO. Acestea sunt montate si vopsite in culoarea gri-sobolan. Peste culoarea de baza a fost aplicata o schema de camuflaj de iarna specific frontului din Uniunea Sovietica. Fata de kit-ul initial vehiculul a primit parbriz din plastic.
Vehiculul tractor este SdKfz7 iar tunul este de provenienta antiaeriana cu diametrul de 88mm. Prelata vehiculului tractor se poate scoate. Tunul se poate scoate din afet iar cele doua picioare se sustinere sunt mobile.
In cazul in care se doreste pastrarea lor in versiune de transport pe vagoane se recomanda lipirea partilor mobile.

Pentru cei interesati gasiti poze cu procesul de realizare al vagoanelor si vehiculelor aici: http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=13601&highlight=vagoane+transport+vehicule+militare

ATENTIE: Atit vagoanele cit si vehiculele au parti fine si necesita o manipulare atenta pentru evitarea ruperii sau deteriorarii. Se recomanda stergerea de praf cu o pensula cu par mediu si moale.

Contact: Andrei, tel. 0721.324.558, [email protected]

 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.