De să’rbă’tori, MOCÄ‚NIÈťA circul㒠din nou În Bucovina

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

BOGDAN I

Well-Known Member
Trenulist
9 Ianuarie 2016
955
2
Brasov
LOCATION
Brasov
..în perioada să’rbă’torilor de iarnă’, mocă’niţa din comuna sucevean㒠Moldoviţa va circula din nou, pe singura linie cu ecartament îngust funcţional㒠în Bucovina, în cadrul programului „Parcursuri de agrement cu mocă’niţa „Huţulca””, relateaz㒠Agerpres.

Trenul de epoc㒠va pleca din spatele hotelului „Oana” din Moldoviţa, respectiv din Argel - Zigreva, urmând s㒠circule în fiecare zi în perioada 26 decembrie – 6 ianuarie 2013.

Traseul urmă’reşte pârâul Moldoviţa, aflat într-o zon㒠tipic bucovineană’, unde turiştii vor vedea case în stil vechi sau că’piţe şi clă’i de fân. Capă’tul liniei este situat într-o poiană’, la marginea pă’durii de brad. De aici, vizitatorii pot pleca mai departe cu să’nii trase de cai, aranjate cu ciucuri pe că’pă’stru sau pot merge la o mas㒠tradiţional㒠bucovineană’.

Preţul unei că’lă’torii pentru un traseu de 21 de kilometri este de 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copiii între 6 şi 16 ani.

Turiştii interesaţi pot închiria trenuri speciale, ca de exemplu trenul cu locomotiv㒠cu abur (preţul este de 1.000-2.000 de lei fă’r㒠TVA, în funcţie de lungimea traseului; comanda trebuie fă’cut㒠cu cel puţin trei zile înainte) sau trenul cu locomotiv㒠Diesel (preţul este de 500 – 1.000 de lei fă’r㒠TVA în funcţie de traseu, iar comanda trebuie fă’cut㒠cu cel puţin o zi înainte).

SURSA : AGERPRES
http://ro.stiri.yahoo.com/de-s%C4%83rb%C4%83tori--moc%C4%83ni%C8%9Ba-circul%C4%83-din-nou-%C3%AEn-bucovina-125505259.html