Dampfreise durch Rumänien (DVD)

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Gam3

Moderator
Super Moderator
Trenulist
18 Iunie 2016
6.037
2.545
Iași
LOCATION
Iași
De pe acest site se poate cumpara dvd-ul Steam in Rumanien 1969.

http://www.motorbooks.at/Eisenbahn/DVD/Dampfreise-durch-Rumaenien-DVD-Volldampf-in-den-60er-Jahren

Cu tot cu transport a costat 33.30 euro. Am platit cu un card MesterCard, in 10 zile a ajuns.
 
DVD face toti banii. Aveti ocazia sa vedeti live multe din locomotivele din linkurile de la acest topic: http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1346&start=0
 
buna,

Am vazut ca la prezentare vorbeste si de locomotivele din seria 40D...cele cu cremaliera...cum sunt prezentarile?


Si daca se poate sa ne spui daca ai platit cu un card de euro sau de lei...ma itereseaza si pe mine.

Multumesc
 
ieri am luat timp sa ma uit la film. Filmul tine aproape o ora, din care cam 90% este in alb/negru. Filmat in august 1969, sint multe scene, linii de tren care in zilele de azi nu mai exista. Accentul filmului este pe locomotivele cu aburi, intr-o scurta secventa se vede si un Sulzer. Prezentate sint si liniile inguste, cit si singura fosta linie cu cremaliera.
Ca prezentare mai sint si alte filmulete pe disc, din Franta, Germania, Austria, Olanda, etc.
Dupa parerea mea, dvd-ul merita banii pina la ultimul cent! :aplauze:

Eu aici am cumparat.
 
@claudiu_ne2000

scuze ca raspund abia acum dar luna aceasta am citit forumul pe sarite si nu am vazut ca ai scris.

Cardul e in lei si e de la BCR.
 
As vrea sa va intreb pe cei care ati vazut DVD-ul despre calitatea imaginilor si a sunetului. Cat de mult se simte ca filmarile au fost facute cu echipamentul disponibil in 1969? In general cat este de placuta experienta oferita de DVD? Nu ma refer la continut (la locomotive), pentru ca, evident, acest aspect este de nota 10. Ma refer la calitatea filmarii, a organizarii continutului, etc.
 
...Andras, iti spun eu parerea mea, ca am reusit sa urmaresc DVD-ul. Sa sti ca filmarile realizate atunci nu au fost prelucrate in sensul imbunatatirii calitatii lor, dar sunt destul de bine realizate...in special filmarile din Gara Cluj-Napoca, care sunt si color...mie unul mi-a facut mare placere sa vad imagini cu locomotivele 40D, cu cremaliera pe sectiunea Boutari-Zaicani.

salutare
 
Iti multumesc pentru detalii! Ceea ce ai scris era ultima picatura care lipsea pentru a ma convinge sa fac comanda :D Oricum deja de vreo saptamana ma tot nelinisteste DVD-ul in sensul ca vreau neaparat sa-l vad :) Faptul ca filmarile din gara Cluj-Napoca sunt color si bune inseamna foarte mult pt. mine. Am locuit toata viata aproape de aceasta gara si am petrecut mult timp pe peron urmarind trenurile :) Am gasit un site unde se vinde cu comentariu in limba engleza. Cu transport cu tot ar fi vreo 110 RON. Cam mult pentru un DVD de 57 de minute, dar avand in vedere ce contine, cred ca merita :)