In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei.
Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Renault 12 scara 1/18,producator Solido,made in China,varianta cut-down a R12 Gordini 1968 .acelasi producator.Din aceeasi serie-R 8 Gordini.
O gasesti la orice DinoLand sau OMV,MOL.Costa intre 90-114 RON.
s
Eu le am pe amindoua"Gordini",adica R12 si R 8(asa-zisa 1100),fiind foarte pasionat de acest "guru" al tuningului anilor 60-70.Cind le-am luat eu de la un OMV costau 924.000 la promotie.Ulterior le-au scumpit la peste 1 milion si ceva.Din aceeasi serie mai am BMW X5 de Paris-Dakkar si Subaru Impreza WRX STI Solberg(fiind posesor de Subaru,n-aveam cum sa nu fiu fan :lol: )
Va stau la dispozitie si cu mai multe despre Renault-uri Gordini,daca doriti.
s
Acest site folosește cookie-uri pentru a ajuta la personalizarea conținutului, pregătească experiența și să te păstreze autentificat dacă te înregistrezi.
Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.