Zilele astea si-a inceput activitatea Institutul Roman de Cercetare a Digitalizarii Cuplelor .A fost infiintat din doua motive:
1 din cate am inteles, aceste cuple nu se mai fabrica
2 neuronii nu trebuie lasati in pace, in permanenta trebuie chinuiti cumva...
Cam astea ar fi datele problemei:
1. consum de cca 100-200mA in asa fel incat sa poata fi actionate de orice decodor
2. ansamblul sa fie adaptabil pe tipurile de cuple existente
3. interventiile mecanice asupra cuplei existente sa fie minime (nu de alta dar sa faci piese de dimensiunea asta cu pila e munca de "chinez nebun" cum zicea cineva de pe aici... )
4. daca se poate, aspectul modelului sa fie afectat cat mai putin.
Dat fiind faptul ca electromagnetul cu care sunt echipate cele "de fabrica" pare imposibil de realizat in conditii "home" am incercat o alta abordare a problemei.Deocamdata actionarea se face foarte "neortodox" dar, sa tinem seama ca lucrarile au inceput doar de vreo doua zile...
Si daca am reusit sa va fac curiosi...film:
1 din cate am inteles, aceste cuple nu se mai fabrica
2 neuronii nu trebuie lasati in pace, in permanenta trebuie chinuiti cumva...
Cam astea ar fi datele problemei:
1. consum de cca 100-200mA in asa fel incat sa poata fi actionate de orice decodor
2. ansamblul sa fie adaptabil pe tipurile de cuple existente
3. interventiile mecanice asupra cuplei existente sa fie minime (nu de alta dar sa faci piese de dimensiunea asta cu pila e munca de "chinez nebun" cum zicea cineva de pe aici... )
4. daca se poate, aspectul modelului sa fie afectat cat mai putin.
Dat fiind faptul ca electromagnetul cu care sunt echipate cele "de fabrica" pare imposibil de realizat in conditii "home" am incercat o alta abordare a problemei.Deocamdata actionarea se face foarte "neortodox" dar, sa tinem seama ca lucrarile au inceput doar de vreo doua zile...
Si daca am reusit sa va fac curiosi...film: