Cumpar sine profil U, GDR

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

smotocel

Well-Known Member
Trenulist
10 Octombrie 2012
580
1
Timisoara
LOCATION
Timisoara
Datorita faptului ca doresc sa ma apuc de o macheta statica / modul pentru poze, sunt total trist ca nu mai gasesc sacul de linii de din vremuri de mult apuse si pentru ca este prima mea macheta si nu vreau sa stric linii normale / actuale, profil I, apelez la bunavointa celor care vor sa se scape de vechituri si as avea nevoie de:
5 buc. - R2
4 buc. - R3
5 buc. - G239/231
1 buc. - macaz stanga (nu ma intereseaza sa fie electic, vizual sa fie ok)

Bineinteles daca cineva doreste, accept si donatie.
Daca este cineva din Timisoara, ma deplasez personal.

Multumesc si astept oferte pe PM.
 
Nu stiu daca are rost sa te chinui sa cauti sine profil U,adica,zic asta in sensul ca nu ai cum sa strici niste sine I,inafara sa pui ballastu gresit pe ele si sa-l dai jos si pus din nou,nu vad ce alta greseala ai face.In fine tu sti mai bine,BAFTA si asteptam poze cu odulul in evolutie.!! :lol: :D :D
 
cam asta vreau sa fie, n-am reusit sa pun in valoare exact ce vreau fiind o versiune demo la wintrack. de fapt linia de sus va fi printre 2 dealuri in partea din stanga pozei (dar nu am stiut cum sa ridic dealul din fata) si evident ca trecerea va fi pe un pod (care nu este in pachetul demo).un portal il am deja (home made).
 
Daca te uiti mai cu atentie la ultima poza ,vei vedea inelul cuplei hoop-copling (sau cupla universala, cum gresit i se mai spune)...folosita la H0 si H0e. :p
 
prin bunavointa si marinimia lui @Pok sunt fericitul posesor a 5 bucati sine Piko R2 profil (spre surprindedrea mea) I. incet incet se aduna piesele pentru minidiorama.

Oferta de cumparare ramane deschisa.

Multumesc.
 
Salut Smotocel,am de la un set Piko de prin anii 80 multe sine profil U curbe si drepte,mai am de la 2 seturi de Lugoj sinele complete,daca te intereseaza ceva din ele ma poti contacta la nr de tel 0723070887,Sorin.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.