Cumpar motor functional Minitrix scara N

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

brcosminp

Well-Known Member
Trenulist
4 Septembrie 2009
541
1
Bucuresti
YAHOO
brcosminp
LOCATION
Bucuresti
Va salut, cumpar un motor in stare de functionare pentru un Adler Minitrix (scara N) ca cel din poza urmatoare - cotele principale sunt trecute in fotoContact la 0740 270 619, [email protected] sau MP.

Va multumesc !
 
Salut,

De ce te chinui tu cu un motor zgomotos de Minitrix si nu te gandesti sa-ti pui un Rolls-Royce al modelismului feroviar, un motor Maxxon? uite aici:

http://www.sb-modellbau.com/product_info.php?products_id=1294&cPath=

Dai un ban dar stai in fata! ;)
 
Multumesc Victorian, nu stiu ce sa zic ..... nu prea sunt eu cu statul in fata :D insa e o garnitura la care tin foarte mult si nu exclud in totalitate o motorizare de lux.
 
Te inteleg, e o garnitura pe care o am si eu, merge foarte bine dar, cum spuneam, e un motor zgomotos si este mai mic decat unul standard Minitrix.

Motor original de Adler second-hand n-am vazut in cei cinci ani de cand sunt pe eBay, asa ca poate ar fi mai corect sa te orientezi totusi catre un motor compatibil:

http://www.gmens.nl/ (alege Motoren en Motorunits)

Motoarele lui Nigel Lawton sunt celebre in UK: primul din lista este un motoras de numai 13 mm lungime cu 10 mm diametru!
http://www.nigellawton009.com/PayPalMotors.html


Vezi si aici: http://www.letrainmagique.com/Tarif_mashima.htm

Incearca un motor Mashima MA-MHK1015D (10x12x15 mm corpul motorului +10 mm axul)

Problema este insa ca nu vei fi sigur ca e 100% compatibil pana nu-l primesti, existand riscul sa-l comanzi si sa descoperi ca nu intra ori nu merge sa-i inlocuiesti rotita dintata de actionare, ori are viteza prea mare. Dai niste bani si constati dupa aia ca nu se potriveste... de aceea zic ca pana la urma totusi varianta SB e preferabila. Bafta!
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.