Ma tot uit pe internet la poze cu locomotiva asta (mi se pare cea mai reusita combinatie de culori pentru seria 60, si mi-o amintesc foarte bine din copilarie), dar din poze zau ca nu-mi dau seama ce culori sunt. monitorul meu e destul de bun (nu e calibrat totusi), dar depinzind pe ce site gasesc o poza, ba apar tonuri albastrii, ba verzui, ba mai stiu eu ce. Pe site-urile mai sa zicem oficiale culorile apar in nuante de verzui ( e drept un verzui albastriu) palid, sau sa zicem un verzui palid un pic intunecat, ca si cind ar avea un pic de gri in el (sa zicem un oliv), iar partea de deasupra un verzui si mai palid, dar si mai deschis la nuanta.
Sa fie corect ce vad eu aicea? N-am vazut locomotiva cu pricina in persoana.
Intrebarea ma preocupa pentru ca as cam avea intentia sa vopsesc un Tillig in schema asta si ma intreb ce vopsele imi trebuie (cel mai probabil ca m-as uita la Tamiya, desi nu stiu daca sunt cele mai bune).
Ce spun acei mai experimentati?
Sa fie corect ce vad eu aicea? N-am vazut locomotiva cu pricina in persoana.
Intrebarea ma preocupa pentru ca as cam avea intentia sa vopsesc un Tillig in schema asta si ma intreb ce vopsele imi trebuie (cel mai probabil ca m-as uita la Tamiya, desi nu stiu daca sunt cele mai bune).
Ce spun acei mai experimentati?