Cronica ilustrata a Regionalei c.f. Timisoara

Serban

Active Member
Trenulist
28 Decembrie 2008
106
1
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
De cateva zile, o noua lucrare a prietenului nostru Valentin Ivanescu este disponibila pentru pasionatii istoriei CFR. Intitulata sugestiv "Cronica ilustrata a Regionalei de Cai Ferate Timisoara", cartea are 234 de pagini si peste 300 de imagini inedite, alb negru si color, de o deosebita valoare istorica si documentara. Textul cuprinde o prezentare pe scurt a sectiilor de remorcare si a principalelor statii de pe raza de activitate a regionalei de cai ferate Timisoara.
Tiparitura, efectuata in conditii grafice foarte bune, cu sprijinul Centrului de Cultura si Arta Timis si a Asociatiei Filatelice Timisoara, contribuie din plin la aceasta aparitie editoriala de exceptie. In paginile cartii, veti avea ocazia sa retraiti sau ... sa descoperiti atmosfera inegalabila a tractiunii cu abur, chipuri de feroviari la datorie sau oameni simpli care se bucurau de atmosfera tihnita a unei calatorii cu trenurile de altadata ...
Felicitari Valentin Ivanescu pentru realizare si ..."Jos palaria !" pentru fantastica munca de documentare depusa. :aplauze: :aplauze: :aplauze:
Lucrarea se poate procura direct de la autor ([email protected] ) la un pret de 50 Lei + eventuale cheltuieli de expediere prin posta.
Un ultim sfat: grabiti-va deoarece, ca si in cazul altor lucrari de valoare, tirajul este foarte mic, iar cartea nu va fi difuzata prin librarii.
Lectura placuta !