Cronica ilustrata a Regionalei c.f. Timisoara

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Serban

Active Member
Trenulist
28 Decembrie 2008
106
1
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
De cateva zile, o noua lucrare a prietenului nostru Valentin Ivanescu este disponibila pentru pasionatii istoriei CFR. Intitulata sugestiv "Cronica ilustrata a Regionalei de Cai Ferate Timisoara", cartea are 234 de pagini si peste 300 de imagini inedite, alb negru si color, de o deosebita valoare istorica si documentara. Textul cuprinde o prezentare pe scurt a sectiilor de remorcare si a principalelor statii de pe raza de activitate a regionalei de cai ferate Timisoara.
Tiparitura, efectuata in conditii grafice foarte bune, cu sprijinul Centrului de Cultura si Arta Timis si a Asociatiei Filatelice Timisoara, contribuie din plin la aceasta aparitie editoriala de exceptie. In paginile cartii, veti avea ocazia sa retraiti sau ... sa descoperiti atmosfera inegalabila a tractiunii cu abur, chipuri de feroviari la datorie sau oameni simpli care se bucurau de atmosfera tihnita a unei calatorii cu trenurile de altadata ...
Felicitari Valentin Ivanescu pentru realizare si ..."Jos palaria !" pentru fantastica munca de documentare depusa. :aplauze: :aplauze: :aplauze:
Lucrarea se poate procura direct de la autor ([email protected] ) la un pret de 50 Lei + eventuale cheltuieli de expediere prin posta.
Un ultim sfat: grabiti-va deoarece, ca si in cazul altor lucrari de valoare, tirajul este foarte mic, iar cartea nu va fi difuzata prin librarii.
Lectura placuta !