Construiti Cuirasatul Bismarck in 140 de saptamani

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Mauritius

Well-Known Member
Trenulist
18 Februarie 2008
626
85
Bucuresti
YAHOO
[email protected]
LOCATION
Bucuresti
Azi a aparut o noua revista de constructie a Cuirasatului Bismarck de la HACHETTE .
Model din lemn si metal la scara 1:200 piese produse de firma AMATI, o aparitie in 140 de numere , bineanteles primul numar promotional la pret , urmatoarele dublu .
Urmatorul numar va apare peste doua saptamani , nu se stie inca la ce interval de timp va apare revista dar oricum 140 de numere inseamna aproape trei ani .
Mai avem in primul numar istoria navei cateva piese de lenm , un borcan de lipici , o pensula , istoria navei nr. 1 si instructiuni de montaj .

 
Aceasta serie a fost si aici.....si a mers parca pana la sfarsit......
http://www.modellboard.net/index.php?board=78.0
 
Salut Laurentiu.
Vezi ca este mai la toate chioscurile de ziare din tm, in numar suficient, nu este criza. Trebuie doar sa vezi de unde cumperi, unii dirtibuitori au contract altii nu cu firma respectiva. Eu am vazut-o la 2 chiscuri pe Calea Girocului si unul pe Lidia, repet in exemplare suficiente.
 
da, am luat deja, mersi mult.poate ne vedem si noi zilele astea care vin si se anunta mai calduroase :D sa bem o bere sa vedem de vitrina ce o tot am in plan.
 
Si constructia cuirasatului a inceput , primele piese din numerele 1 , 2 arata asa montate . Am folosit aracet normal pentru lemn ce devine aproape transparent dupa uscare .
In principiu constructia este usoara instructiunile pas cu pas sunt mai mult decat suficiente .
 
Foarte bine ca il construiesti pune si tu pozele sa vedem cum a iesit .
Normal sa te opresti trebuie lasat o zi sa se usuce bine aracetul dupa care controlezi unghiurile sa fie tot 90 grade , corectezi daca e nevoie si mergi mai departe .
 
I sfarsit a mai aparut un Bismarck in constructie , super .
Ti-a iesit foarte bine pana aici se vede ca ai migalit la el si ai lucrat cu rabdare si atentie .
Si eu am ajuns la numarul 22 cu stadiul lucrarilor.

 
Ce se întâmplă’????
Cei de unde-mi luam revista Bismarck mi-au spus ca din motive oarecare s-a oprit distributia.
Si sunt la nr. 36, mai erau doar 116 numere. :(
 
E unul din motivele pentru care nici daca as fi fost navomodelist (sau macar iubitor de modele de nave) nu m-as fi apucat de colectia asta. La aproape 120 de numere si la 24 de numere pe an (parca e bilunar) asta inseamna automat 5 ani. Unii poate zic ca e cu plata in rate, mie mi se pare boala lunga moarte sigur. Plus ca daca s-ar opri productia si/sau distributia nu m-ar mira catusi de putin, sincer chiar ma mir ca a tinut timp de 36 de numere.
Dar hai sa nu fim pesimisti, poate totusi e doar un delay si o sa treaca, sau se schimba conducerea si vine cu idei mai bune pentru cumparatorii fideli.
 
interesantul a spus:
Ce se întâmplă’????
Cei de unde-mi luam revista Bismarck mi-au spus ca din motive oarecare s-a oprit distributia.
Si sunt la nr. 36, mai erau doar 116 numere. :(

Nu e oprita distributia, sambata am luat nr. 37.
 
interesantul a spus:
Ce se întâmplă’????
Cei de unde-mi luam revista Bismarck mi-au spus ca din motive oarecare s-a oprit distributia.
Si sunt la nr. 36, mai erau doar 116 numere. :(

Nu s-a oprit nimic in Bucuresti Numarul 37 a aparut normal sambata dimineata .
Poate cei de unde luai nu mai aduc revista , este adevarat ca ultimele numere nu s-au vandut in multe exemplare pentruca au fost file de bordaj si nu toata lumea stie cat de importante sunt , multi preferand ori sa le faca singuri ori sa sara aceasta etapa si sa treaca direct la chituire respectiv vopsire .
 
In Bucuresti l-am vazut la multe chioscuri de ziare. A mai fost semnalata problema si pe un alt forum si se pare ca au fost probleme doar cu distributia prin centrele Inmedio.