Arata chiar biiiineeeeee!!! Mie personal imi plac mai ales acoperisurile; ti-au iesit de milioane; dar, ca orice carcotas, am o mica observatie: fa ceva cu chestiile alea care kibri le zice ca sunt gramezi de carbune sau mai stiu eu ce; nu trebuie sa faci nimic altceva decat sa dai o amorsa de aracet peste care sa presari carbune pisat sau a ce vrei tu sa semene. Poti incerca si o iluminare; e de mare efect, insa sa nu faci ceva care sa lumineze ca un stadion; ceva discret.
Depozitul cu garaj de care zice LDH a durat atat de mult si datorita lipsei de timp si a unei crize de lene.
El arata sambata cam asa:
Mai am de lucru la el; fata de ceea ce se vede in poze am reusit aseara sa finalizez anexa din partea dreapta, in sensul ca am construit din lemn de balsa de 1mm niste rafturi si un birou; deasemenea am "captusit" peretii si podeaua tot cu balsa si am weatherit putin podeaua; asta e dezavantajul daca pui lumini; trebuie ca si interiorul sa arate bine. In cazul de fata am optat pentru o iluminare cu 4 led-uri warm white de 3mm (unul se afla in garajul din stanga - cel cu porti, unul se afla in fata - se vede felinarul, unul se afla la etaj, iar ultimul, se afla in biroul anexa din dreapta. Voi reveni cu poze si cu luminile aprinse.
In ceea ce priveste carbunele, cam asa a iesit ce am facut eu:
Din pacate pozele nu sunt foarte edificatoare.
Ca sa fiu sincer, eu nu sunt mare "maestru" in ale weatering-ului; si eu ma uit in stanga si in dreapta la ce face unul si altul si experimentez.
Bafta in continuare!