Colectie foto - trenuri si gari

Ziua buna tuturor!

Revin cu 2 poze cu locomotiva cu aburi de la Sighet:

Pacat ca nu mai bine conservata. In citiva ani rugina o s-o injumatateasca! :(

Domnule, felicită’ri pentru toate aceste fotografii superbe! Cu toţii am că’zut în "capcana" modifică’rii fotografiilor, îns㒠ale tale au ieşit de-a dreptul... pur şi simplu. 8) O zic cu responsabilitate, ştim cu toţii ce poate fiecare. Fiecare fotografie din acest topic are câte ceva special!

Din punct de vedere personal, cel mai mult mi-au plă’cut fotografiile cu LDH. Cu aceast㒠locomotiv㒠"m-am nă’scut" şi continui s㒠tră’iesc. Thank you for sharing!

PS: Fotografia de la Åžercaia înseamn㒠foarte mult pentru mine, deoarece de aici este o persoan㒠foarte drag㒠mie. :-)

mishu88 a spus:
Domnule, felicită’ri pentru toate aceste fotografii superbe! Cu toţii am că’zut în "capcana" modifică’rii fotografiilor, îns㒠ale tale au ieşit de-a dreptul... pur şi simplu. 8) O zic cu responsabilitate, ştim cu toţii ce poate fiecare. Fiecare fotografie din acest topic are câte ceva special!

Din punct de vedere personal, cel mai mult mi-au plă’cut fotografiile cu LDH. Cu aceast㒠locomotiv㒠"m-am nă’scut" şi continui s㒠tră’iesc. Thank you for sharing!

PS: Fotografia de la Åžercaia înseamn㒠foarte mult pentru mine, deoarece de aici este o persoan㒠foarte drag㒠mie. :-)

Multumesc foarte mult! :-)

Uite aici, din partea mea cu dedicatie, o "Roscata" LDH:

Hayphoto... tocmai lucram la un reportaj despre linia Braşov - Sighişoara şi am revă’zut fotografia cu acea locomotiv㒠împingă’toare tranzitând halta Feleag... Că’utând pe google numele acestei halte, am dat de fotografia ta.

Ce mult a trecut de când n-ai mai postat pe aici... :(