Colectia Mopado&Tudy H0

Mopado

Member
18 Octombrie 2010
35
0
Brasov
Salutare!

In urmatoarele imagini as vrea sa-mi prezint si eu colectia mea de trenulete la H0.

Startul a fost dat de achizitia unui startset Piko digital la expozitia de la Brasov din octombrie 2010.

plus Gara Burgstein

Foarte multumit de achizitia facuta pentru inceput :D

La inceputul lunii decembrie a urmat achizitionarea setului de 2 vagoane CFR, AVA 200, HO AF 25001

si o poza cu materialul rulant aflat in posesie la acea ora...

Cu cateva zile inainte de Craciun a intrat in parcul meu, piesa de rezistenta de pana acum......Locomotiva electrica  CFR 060-EA, versiunea clasica gri/albastru si dunga rosie, pantografe asimetrice, replica la scara a locomotivei CFR cu numarul 41-0105-1 apartinand depoului Brasov.

poze cu minunea...

care acum asteapta un decodor pt. digital

41-0105-1 impreuna cu BR 218

va urma.....ce si cand .....nu stiu :!: iar pt. mai multe poze accesati:
http://s1200.photobucket.com/albums/bb324/Mopado/

Multumesc pentru atentie si scuze pt.unele poze dar aparatul nu e profi si nici utilizatorul lui :-)

Cu pasi mici dar siguri, colectia mea de trenulete se extinde. Iata noile achizitii facute de la ultima postare:

BR 182 Taurus DB dotata cu decodor LokPilot V4.0 DCC

Vagon de dormit tip T2S

th_P1010306.jpg
th_P1010333.jpg
th_P1010311.jpg

Vagon etajat CFR

Vagon de dormit CFR tip MU

Locomotiva electrica 060EA cu nr. 91-53-0-477-773-2, CFR

O mica vitrina era esentiala pentru modele asa ca am achizitionat una facuta la comanda.

O intrare pe care noi o consideram spectaculoasa in colectia noastra:

Locomotiva cu abur GR 743.366 Franco Crosti inmatriculare FS digitala cu sistem de sunet ESU - model cu plug mare de zapada (nemontat), era IV, Rivarossi.

Locomotiva a venit insotita de 2 vagoane de cl.I si II inmatriculare FS epoca III de la Roco.

Mai multe poze le gasiti la http://s1200.photobucket.com/albums/bb324/Mopado/FS 743 366 cu 2 vagoane FS cl I si II/