Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Mai jos citeva fotografii cu noua locomotiva Ae6/6 SBB Cargo de la HAG.
Are un decodor Loksound V 3.0.
Detaliile sunt greu de surprins in fotografii (cu aparatul si "talentul" meu).
Boghiurile sunt din metal.
Iata si vagonul RO-LA de la HAG
Nu are rost sa mai spun din ce este fabticat (inclusiv boghiurile)
Cinstit, este o clasa mai sus decit Marklin si ca executie dar si ca pret.
Va face o garnitura comuna cu celelate vagoane de la Marklin. Imi mai lipseste doar vagonul pentru soferi, care nu este inca disponibil.
Superba locomotiva Ae 6/6 SBB,pt.cei ce cunosc mai mult s-au mai putin istoria DA-ului nostru,multe caracteristici identice la cutie,suspensie, sasiu,imprumutate de la aceasta frumoasa electrica elvetianca
ca sa fiu carcotas, mare pacat ca acea Ae6/6 SBB Cargo cu jubileul de Gotthard nu a circulat si nu va circula niciodata...
de fapt Ae 6/6 (acum 610) 492 a fost casata in ianuarie 2007 dupa un incendiu la Trafo... cum se cerea insa o reclama la jubileul de 125 de ani de pe Gotthard, a fost vopsita in culorile actuale SBB Cargo si "plantata" intr-o parcare de autostrada langa Gotthard, impreuna cu un fost WR devenit expozitie!
exista insa 2 masini in aceste culori care circula, cred ca 610 360 si inca una...
iar adevarata a circulat zeci de ani, insa niciodata in schema asta de culoare... intrucat a fost vopsita asa si a primit autocolantele cu Gotthardul dupa acel incendiu grav care scos-o definitiv din servciu!
am avut problema asta cu Fleischmann cand am hotarat impreuna cu baietii de la Spur N Schzweiz, ce Sondermodell pe baza de Ae6/6 facem anul acesta; trebuia una Cargo, Horst Fleischmann (inca isi mai baga coada, era in dec. 2007) o dorea pe cea cu Gotthardul pentru ca reclama sporeste vanzarile si noi doream una care inca circula...
Cu mai bine de o luna in urma am primit primele mele modele de la HAG.
Locomotiva si un vagon RO-LA le-am prezentat anterior.
Mai jos garnitura IC 2000 compusa din 4 vagoane supraetajate.
Trebuie sa mai iau kitul pentru iluminat interior si o locomotiva RE 460. (am una de la Marklin, dar vreau sa am o garnitura exclusiv HAG)
Si din cate stiu eu ,HAG face singuri locomotivele.Pentru Elvetia este Hag asa ca pentru Germania Märklin.
Dar poate le face in colaborare.........nu ar fi pentru prima data ,ca Märklin sa faca ceva impreuna cu "concurenta" .
Din cite am vazut eu sunt scule si sisteme diferite. (am un Ae 6/6 de la Hag si unul de la Marklin). Diferenta mare este la boghiuri, carcasa motor si decodor. Se poate ca Marklin sa aiba o colaborare dar ma indoiesc (diferenta de pret este prea mare intre cei doi, Hag este mai scump cu 200 euro pentru aceeasi locomotiva)
Adrian
Mai jos citeva fotografii cu vagoanele de marfa de la Hag. (Se pot observa in fundal florile pe care tocmai le-am plantat) Vagon pentru containere: Vagon platforma (nu am montat dispozitivele de fixare pentru excavator) Un vagon platforma cu tevi si un vagon cisterna Un vagon cu pietris (fleischmann dar inscriptionat SBB)