Colectia Locomotive Celebre

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

bonygy

Active Member
5 Martie 2016
95
0
28
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
S-a data startul la colectia "Locomotive Celebre" de la Amercom, pentru cei care colectioneaza machete statice sau pentru diorame.
Nr. 1 - Class 9F Evening Star, scara 1/76.
Se potriveste pe liniile HO, dar neavand piese mobile. Poate ar da bine pe o diorama pe o linie moarta.
 
Fantastic...nici nu s-a terminat "Locomotivele lumii" si au inceput alta colectie. Acu tre sa ma apuc si de astea....sigur ma arunca nevasta`mea pe geam cand vede inca un rand de locomotive prin casa :)

O sa cumpar primul numar sa vad cat de bine sunt facute. Revin cu parere.
 
L.E. : Locomotiva are detalii destul de bine definite, e construita mai cu simt de raspundere fata de cele din colectia "Locomotivele lumii"....probabil ca sunt alta scara si detalierea este mai usoara. Eu consider ca merita achizitionate, deci cred ca ma apuc si de aceasta colectie in paralel cu cea mai sus mentionata care e aproape de sfarsit. Daca nu ma inseala memoria am vazut pe undeva ca ar avea 23 de publicatii. Prima problema ar fi spatiul....e ca si cum ai 23 de locomotive la scara H0.

Sa auzim de bine.
 
Pai sunt 99, 9% sigur ca sunt HO. Comparativ cu alte aburoase HO, au aceleasi dimensiuni. Nu mai spun de ecartament...
 
Nu sunt HO (1/87) ci OO (1/76) dar sinele ar fi HO de 16,5mm. Diferenta nu este mare dar totusi vizibila. Detaliile sunt OK pentru pret dar rotille sunt fixe turnate dintr-o bucata si foarte urate ca sa zic asa.(valabil pentru primul numar). Eu voi cumpara in continuare :)!
 
A aparut si numarul 2 (l-am luat). Rotile mici sunt metalice (tender, 4 fata si doua spate). Parca cea din numarul 1 e detaliata mai bine dar mai e de studiat.