Clubul de Modelism feroviar REPUBLICA Ploiesti - intalniri 2017 - al doilea modul

bogdanra

Well-Known Member
Trenulist
19 Martie 2012
1.281
106
Bucuresti
tt.bogdanra.ro
WEBSITE
http://tt.bogdanra.ro
LOCATION
Bucuresti
FACEBOOK
bogdanradu4tt
GOOGLEPLUS
bogdanra
Anul 2017 a adus noi proiecte. Desi ca si membri stabili suntem cam 5, totuși întâlnirile noastre sunt binevenite in acest colt de tara...
Anul a inceput cu o intalnire de rulat trenulete, ocazie cu care am rulat si achizitia drezinei si a vagonului utilitare marca Arin Panait/Prognosis, dar si cu bucuria copiilor care ne-au calcat pragul<img
Dupa aceea am plecat cu dreptul si - pentru ca am promis o batuta pentru Ruse 2017, multumita si celor de la CFB, am purces la constructia in sine. Intalnirile au loc, deobicei, duminica dupa ora 16.00 in Ploiesti, daca mai sunt interesati din acest minunat oras-republica ;-)


modulul de 45 de grade (sus) si cum se conecteaza (jos)
Am pus pluta si am lasat-o la presatam retrocedat terenul pentru unu cu casuta care a lucrat pe vremuri la CFRAm trecut la potrivirea sinei si... (continuarea in poztul urmator)
 

bogdanra

Well-Known Member
Trenulist
19 Martie 2012
1.281
106
Bucuresti
tt.bogdanra.ro
WEBSITE
http://tt.bogdanra.ro
LOCATION
Bucuresti
FACEBOOK
bogdanradu4tt
GOOGLEPLUS
bogdanra
... Am trecut la colorarea pietrisului. Am utilizat pietris de 2 mm de la Hornbach pentru acvariu si l-am vopsit lasandu-l 48 de ore in solutie de negru acrilic (nu de lavabil). Uscarea s-a facut prin intinderea pe un ziar.Dupa uscare se vede diferenta de nuanta intre cel vopsit si cel asa cum era intial...Au urmat lipituri, contacte electrice, toate facute de Stefan. Am lucrat si la o mica remorca de pus pe modul:Urmatoarele subiecte sunt podul peste canal:si un stavilarsi, la final, cateva grilaje vopsiteActivitatea noastra deobicei o puteti urmari pe facebook, fara sa aveti cont, la https://www.facebook.com/groups/cfrploiesti/?fref=ts, acolo avand o pagina dedicata. ;-)