Cladiri modificate

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

nae44

Member
Trenulist
2 Ianuarie 2008
332
918
Pentru amenajarea unui depou, este nevoie de cladiri. Acestea, asambalate direct din kit, nu arata foarte bine insa pot suferi unele imbunatatiri. Hai sa bricolam putin.
 
In depou este nevoie si de un vestiar. Pentru a realiza acest vestiar am folosit o cladire de la Pola, de pe vremuri. Pe diorama mea micuta de acasa aveam aceasta cladire de multa vreme, de la Pola, asa cum am mai spus. Am observat cu mirare ca si azi, aceeasi cladire ce provine din vechea matrita, inca se vinde sub diferite culori, fie sub forma de gara, fie ca o cladire cu diferite destinatii. A mea era de culoare alb/gri. Am revopsit cladirea pentru a avea o culoare cat mai apropiata de cea a caramizilor, ulterior folosind si imbatranirea acestor pereti exteriori. Iata cateva imagini cu aceasta cladire, cu cateva detalii din interior. Dar sa incepem cu exteriorul :



IMG_0486.JPGIMG_0484.JPGIMG_0485.JPGIMG_0489.JPG
 
Scuze pentru calitatea imaginilor. Le-am facut cu telefonul vechi care nu avea un obiectiv performant.
 
Fotografiile sunt mai mult decât bune pentru a arăta niște lucrări minunate.

Edit: Vă rog să-mi scuzați limba română proastă.
 
@Frank_L : Nu-ti fa griji. Sunt mult mai tolerant cu greselile unui cetatean german care nu a invatat limba romana decat pe internet insa se chinuie sa scrie in aceasta decat cu un roman care a invatat limba in familie si apoi opt ani la scoala si tot face greseli... :)
 
  • Like
Reacții: Frank_L