Cladirea statiei Buzias la scara N

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

sogard_2003

Well-Known Member
Trenulist
19 Ianuarie 2016
3.617
67
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Salutare tuturor ,

Cu mult timp in urma am inceput sa lucrez la Cladirea statiei Buzias la scara N.

In primul rand am pregatit piesele necesare :Am asamblat structura corpului central :Mi-am pregatit masa de lucru si pentru un mic TimeLapse cu asamblarea corpului central :

https://youtu.be/d5Ld0OwmadQ

Va urma.
 
Salut,

Pana acuma am lucrat cu cei de la Universal : https://www.ulsinc.com/systems modelul fiind VLS4.60 .
 
Dupa asamblarea corpului central a urmat izolarea partilor pe care nu le vroiam vopsite si aplicarea stratului de vopsea aleasa.Am pregatit piesele pentru asamblarea ferestrelor si a usilor :ferestrele la locul lor :usile :


 
  • Like
Reacții: piti
Piese pregatite pentru vopsit :Am facut mai multe tipuri de ferestre :Usi :Pereti interiori:

Pe durata lucrarilor am fost insotit de o visinata buna precum si de Nenea Iancu :)

 
Acoperisul va fi facut probabil din tigle de la Noch sau Kibri, inca nu am decis . Sincer nici unul nu imi place .In interior fiecare camera va fi iluminata individual, fiecare led va fi conectat la un decodor digital. Deocamdata am pregatit suportul (tavanul) pe care acestea vor fi montate .A urmat taierea pieselor pentru chioscurile laterale , bufetul si sala de asteptare :
 
Am editat cateva poze din joaca . Modelul din fundal este gara Buzias la scara 1:87 realizat in urma cu multa vreme.La ora actuala , cand scriu acest post, aceasta este starea in care se afla gara . Am inceput sa lucrez la ea in februarie 2017...Va urma, spor la modelit tuturor .
 
La Steinbachbrücke acum mai bine de 10 ani am realizat toate tiglele pe laser.

bhf-steinbachbruecke.jpg


031-354x450.jpg
 
Sincer sa fiu , cred ca la asta se va ajunge avand in vedere ca nu vreau sa fac prea multe sacrificii . Urmeaza cosurile de fum, acolo cred ca voi apela direct la 3D print, numai ca cineva (eu) trebuie sa le deseneze ...
 
Dar, din poze, se vede ca au rezistat foarte bine la intemperii timp de zece ani. Au trecut multe ploi, zapezi, arsita solara si rezista destul de bine. :cool: Si eu cred ca voi folosi asa ceva.