Ciocan de lipit Usb

GFN

Guest
14 Octombrie 2010
694
1.090
LOCATION
Bucuresti
Tot de la poporul frate chinez am comandat ciocan de lipit pe usb.
Pentru lucrari de cositorile fine este ideal , are varful foarte subtire , buton de on/off si din cate am citit parca se opreste singur dupa un anumit timp.
Ce imi place este ca se poate alimenta de la orice Usb si sau power bank , nu mai stau sa caut prize sau prelungitoare .
 

anvo5555

Well-Known Member
Trenulist
21 Februarie 2016
366
453
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Pe acesta sau mai exact pe frate-sau geaman il am si eu, am reusit pana acum sa nu ratez nici o lipitura cu el. Il alimentez dintr-un powerbank de 10000mAh si tine mult si bine. Se opreste singur dupa vreo 30 decunde de inactivitate (parca), dar isi revine foarte repede. Butonul e un soi de contact capacitiv la al meu, din ce am vazut. Am reusit sa lipesc leduri 0603 fara probleme, in conditiile in care nu fac asta in fiecare zi. E acel ciocan de lipit mic si rau despre care vorbeam intr-un alt topic cu ceva vreme in urma. Din pacate, la noi nu se gasesc varfuri de schimb, dar la acelasi popor chinez vecin si prieten costa undeva pe la 6-7 / bucata, cu transport gratuit. Per ansamblu, un raport excelent pret-calitate.
 

bogdanra

Well-Known Member
Trenulist
19 Martie 2012
1.283
106
Bucuresti
tt.bogdanra.ro
WEBSITE
http://tt.bogdanra.ro
LOCATION
Bucuresti
FACEBOOK
bogdanradu4tt
GOOGLEPLUS
bogdanra
Salutare. Am vazut si ceva asemanator la Lidl, dar cu doua baterii AAA. Cu un singur set am facut aproximativ 30 si ceva de lipituri destul de rapid, dupa care timpul a inceput sa creasca si am schimbat bateriile. Este bun de tinut in masina... il ai unde si cand vrei... Sau varianta cu powerbank...la fel de buna