Ciocan de lipit Usb

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

GFN

Guest
14 Octombrie 2010
694
1.093
LOCATION
Bucuresti
Tot de la poporul frate chinez am comandat ciocan de lipit pe usb.
Pentru lucrari de cositorile fine este ideal , are varful foarte subtire , buton de on/off si din cate am citit parca se opreste singur dupa un anumit timp.
Ce imi place este ca se poate alimenta de la orice Usb si sau power bank , nu mai stau sa caut prize sau prelungitoare .
 
Pe acesta sau mai exact pe frate-sau geaman il am si eu, am reusit pana acum sa nu ratez nici o lipitura cu el. Il alimentez dintr-un powerbank de 10000mAh si tine mult si bine. Se opreste singur dupa vreo 30 decunde de inactivitate (parca), dar isi revine foarte repede. Butonul e un soi de contact capacitiv la al meu, din ce am vazut. Am reusit sa lipesc leduri 0603 fara probleme, in conditiile in care nu fac asta in fiecare zi. E acel ciocan de lipit mic si rau despre care vorbeam intr-un alt topic cu ceva vreme in urma. Din pacate, la noi nu se gasesc varfuri de schimb, dar la acelasi popor chinez vecin si prieten costa undeva pe la 6-7 / bucata, cu transport gratuit. Per ansamblu, un raport excelent pret-calitate.
 
Salutare. Am vazut si ceva asemanator la Lidl, dar cu doua baterii AAA. Cu un singur set am facut aproximativ 30 si ceva de lipituri destul de rapid, dupa care timpul a inceput sa creasca si am schimbat bateriile. Este bun de tinut in masina... il ai unde si cand vrei... Sau varianta cu powerbank...la fel de buna