Chituri

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

manlif2_0

Well-Known Member
Trenulist
30 Octombrie 2009
548
0
Craiova
LOCATION
Craiova
Salutare modelisti!

As avea nevoie de cateva sfaturi intr-ale chitului. Practic, ma intereseaza doua tipuri de chituri: unul care sa ma ajute sa completez forme de corpuri (sectiune circulara pana la 3 mm grosime si 5 latime), respectiv chit pentru fisuri destul de fine.
Recomandari?
 
Salut,

Pentru fisuri mai mici, eu am lucrat cu chitul PLASTO de la Revell.
Se prinde si pe metal.
La fel , mai poti incerca si cu chitul auto fara fibra de sticla integrata in amestec... Aici trebuie sa iei la pachet si un intaritor + ca trebuie sa te misti repede cand il aplici.

Marius.
 
si pentru a genera volume relativ mari (dupa cum ziceam vreau sa creez o zona de rectificare a formei de aprox 5 mm latime si 3 grosime, lugime destul de mare), care merge mai bine? auto sau tamiya? exista limite de grosime a stratului de chit aplicat?
 
aici era bun lipici epoxidic din 2 componenete...exista sub forma a 2 seringi gemene cu iesirea comuna astfel incat iese deja amestecul facut.