Chestionat setul AF 25002 (IC - Mihai Eminescu)

AF va scoate locomotiva clasica EA doar in setul Mihai Eminescu. Cum veti proceda pentru achizitie


  • Total voters
    0
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Gam3

Moderator
Super Moderator
Trenulist
18 Iunie 2016
5.559
805
Iași
LOCATION
Iași
Ca e la moda acum:

Huuuooo! Jos AF ca nu face modele CFR!
Huuuooo! Jos AF ca face modele CFR!
 

ionut07

Well-Known Member
20 Februarie 2016
274
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Imi doresc din suflet sa vad si alte firme care sa produca modele CFR, in acel moment va prima pretul+calitatea in alegere si nu faptul ca oricum altceva nu ai de ales.
Stiti cum faceti acum? Ca pe vremea lui Ceasca, cand vroiai masina aveai de ales intre Dacia si Dacia, mult mai tarziu Oltcit. Si uite asa a ajuns Dacia sa fie cea mai buna masina. Ca alta oricum nu puteai sa cumperi.
Pana atunci, normal, fiecare e liber sa faca ce vrea cu banii proprii si fiecare e liber sa aiba propria opinie despre X,Y,Z firma.
Ar fi bine sa va aduceti aminte ca pana acum cativa ani erati extaziati de vagoanele Heris sau de DA Tillig. Acum sunteti siderati de respectivele vagoane si locomotive pe care cu ani in urma le aparati cu o indarjire fanatica folosind aceleasi argumente pe care le aruncati si acum in acest forum. "Sa sprijinim modelismul din Romania", etc. Poftim, l-ati sprijinit. Ce a mai facut bun Heris Tillig, Piko de atunci? Sa va aduc aminte ca atunci erati gata sa va dati viata pentru DA Tillig care in final nu este decat un fiasco pe bani multi? Acum vreti sa faca altcineva un DA care sa functioneze... Trist, aveti timp din cand in cand sa va uitati la voi?

Pai, va urez succes!

P.S. Intreba cineva daca cei "pesimisti" au ceva modele in colectie... cel putin eu am suficiente cat sa-mi deschid expozitie de unul singur. Si nu cumparate la kilogram de la "dealeri" de ARAD, stiti foarte bine ce inseamna asta. Dar asta nu inseamna ca sunt obligat sa stau sa-mi prezint colectia cu lux de amanunte.
 

ionut07

Well-Known Member
20 Februarie 2016
274
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Rog mai mult decat respectuos userul/firma Amintiri Feroviare, sa indice in mod public clientilor, "magazinele de incredere" (cum scrie pe site) de unde se pot achizitiona pe baza de comanda preplatita , piese de schimb pentru locomotiva EA. Personal sunt chiar interesat cat se poate de real.

Multumesc anticipat!
 

nelutu

Well-Known Member
28 Decembrie 2008
273
9
Bucuresti/Fogia
LOCATION
Bucuresti/Fogia
@ BOGDAN I

:aplauze: :aplauze: :aplauze:

De acord 110%. In sfarsit cineva a luat taurul de c......e (nu de coarne) si o zice pe bune fara sa ne ascundem dupa diferite pretexte ca suntem stresati, nemultumiti si ofticosi.

Acesta balacareala a inceput si continua din pricina initiatorului sau. Eu personal de atunci mi-as fi cerut scuze pentru gafa si dezinformare.

Propun un alt chestionar:

Sunteti de acord sa taiem un picior lui Ionica?
(personaj fictiv)
Probabil marea majoritate vor raspunde ca nu. Cum sa taie piciorul bietului om?
Pacat ca piciorul lui Ionele este plin de cangrena si taierea piciorului poate i-ar fi putut salva viata insa cum eu nu stiam acest lucru.... Asta e.
Gandeste-te ca cei 45% care au raspuns ca nu vor mai cumpara setul, daca ai fi pus problema in termeni reali si corecti poate ar fi declarat exact contrariul. Legal,ilegal habar nu am dar cu siguranta nu este corect si cu siguranta este un prejudiciu.

@Ionut07
Pe bune ca din toata filozofia ta si a altora nu am inteles exact ce vre-ti. Fiti mai expliciti ca rog.

Somnoaroase pasarele
Noapte buna
 

Radu161

Moderator
Super Moderator
Trenulist
25 Mai 2007
1.797
69
Bucuresti/Arad
r161trains.wordpress.com
WEBSITE
http://r161trains.wordpress.com/
YAHOO
radu161
LOCATION
Bucuresti/Arad
Eu zic sa asteptati sa apara setul. Cine cumpara, bine, cine nu, iarasi bine. In functie de asta producatorul isi va mentine strategia sau nu. Carcotelile de pe forum nu apar in statistica de vanzari.

Pentru ca deja discutia o ia pe aratura, blochez topicul, pana se mai linistesc spiritele.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.