Imi doresc din suflet sa vad si alte firme care sa produca modele CFR, in acel moment va prima pretul+calitatea in alegere si nu faptul ca oricum altceva nu ai de ales.
Stiti cum faceti acum? Ca pe vremea lui Ceasca, cand vroiai masina aveai de ales intre Dacia si Dacia, mult mai tarziu Oltcit. Si uite asa a ajuns Dacia sa fie cea mai buna masina. Ca alta oricum nu puteai sa cumperi.
Pana atunci, normal, fiecare e liber sa faca ce vrea cu banii proprii si fiecare e liber sa aiba propria opinie despre X,Y,Z firma.
Ar fi bine sa va aduceti aminte ca pana acum cativa ani erati extaziati de vagoanele Heris sau de DA Tillig. Acum sunteti siderati de respectivele vagoane si locomotive pe care cu ani in urma le aparati cu o indarjire fanatica folosind aceleasi argumente pe care le aruncati si acum in acest forum. "Sa sprijinim modelismul din Romania", etc. Poftim, l-ati sprijinit. Ce a mai facut bun Heris Tillig, Piko de atunci? Sa va aduc aminte ca atunci erati gata sa va dati viata pentru DA Tillig care in final nu este decat un fiasco pe bani multi? Acum vreti sa faca altcineva un DA care sa functioneze... Trist, aveti timp din cand in cand sa va uitati la voi?
Pai, va urez succes!
P.S. Intreba cineva daca cei "pesimisti" au ceva modele in colectie... cel putin eu am suficiente cat sa-mi deschid expozitie de unul singur. Si nu cumparate la kilogram de la "dealeri" de ARAD, stiti foarte bine ce inseamna asta. Dar asta nu inseamna ca sunt obligat sa stau sa-mi prezint colectia cu lux de amanunte.