Avand in vedere ca in ultimul timp se poarta chestionarele va propun un chestionar legat de locomotiva diesel L45H la scara H0e anuntata inca de anul trecut de firma BEMO. Am crezut ca anul acesta va fi anuntata si o versiune CFR sau CFF insa din pacate nu am vazut nimic. Speram ca eventualii vizitatori la targul de la Nurnberg sa ne aduca eventuale informatii in acest sens insa momentan eu nu am auzit nimic. Sper ca pe aceasta cale sa ne strangem destui iubitori incat sa convingem in demararea unui proiect pentru realizarea variantelor romanesti.
Eu sunt interesat de acest model pentru ca locomotiva reala imi este foarte draga si chiara daca nu am resurse financiare voi face tot posibilul sa imi achizitionaz cat mai multe modele. Scara pentru mine nu reprezinta un impediment deoarece nu am inca o diorama si chiar daca as avea o diorama as face tot posibilul sa ii gasesc un loc pe aceasta. Este adevarat ca nu sunt vagoane dar momentan eu ma multumesc cu atat.
Astept parerile voastre
Eu sunt interesat de acest model pentru ca locomotiva reala imi este foarte draga si chiara daca nu am resurse financiare voi face tot posibilul sa imi achizitionaz cat mai multe modele. Scara pentru mine nu reprezinta un impediment deoarece nu am inca o diorama si chiar daca as avea o diorama as face tot posibilul sa ii gasesc un loc pe aceasta. Este adevarat ca nu sunt vagoane dar momentan eu ma multumesc cu atat.
Astept parerile voastre