CFR 21-90 (AVA200) AF Models

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

tfa2003

Well-Known Member
Trenulist
15 Aprilie 2007
398
16
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Am deschis acest topic, nu pentru ca modelul prezentat ar fi o noutate, ci pentru ca, cei care au ocazia sa achizitioneze asa ceva sa fie in cunostinta de cauza...

CFR 21-90

 
Am cumparat un set de curand.
Am fost surprins placut de multitudinea de detalii atat la exterior cat si la interior.
Partea cea mai frumoasa este, cred, ca nu este cuseta sau vagon de dormit...
Am desfacut unul sa vad cum este in interior. Carcasa este cam subtire si dintr-un plastic foarte elastic si cam transparent, s-ar putea ca la introducerea iluminatului interior sa nu lumineze numai prin ferestre. Ferestrele se dezlipesc de caroserie daca nu se umbla cu mare grija. Made in China si-a pus amprenta la acest aspect.
Modelul merita cumparat cu certitudine, eu unul de abia astept sa apara vagonul dinamometric si WLABmee rosu, mai stie cineva ceva de aparitia lor, sau a fost amanata?
Per ansamblu insa, ca executie, detalii, vopsire arata foarte bine, excelent pentru vitrina si pentru diorama, nu cred insa ca este recomandabila introducerea iluminarii, sau poate ma insel eu, a incercat cineva?
 
cred ca depinde foarte mult si cum iluminezi, daca pui o banala rigleta Viessmann sau home-made poti sa ai surprize neplacute, daca faci treaba cum trebuie si iluminezi cu LED-uri cu o tenta apropiata de cea reala si mai ales cu o intensitate care sa imite bine la 1:87 cea a iluminatului fluorescent va iesi bine...

uite-te la toate modelele LSModels, RailTop, ACME, realizate de aceeasi firma cu acelasi plastic, cum se pot ilumina...
 
@Markus

Vagonul dinamometric si cel de dormit MU va aparea la sfarsitul acestei luni, conform cu spusele producatorui.

Producatorul are acum si un site de internet: www.amintiriferoviare.com
 
Horia a scris:
uite-te la toate modelele LSModels, RailTop, ACME, realizate de aceeasi firma cu acelasi plastic, cum se pot ilumina...

Sa nu uitam si de Tilling care au realizat si locomotiva diesel 060-DA tot la ModernGala dar cu un nivel calitativ mai scazut. :D

Deci e valabila regula ca se lucreaza cum cere beneficarul.
 
nelutu a spus:
...

Am probleme cu tastatura :D :D

Nu stiu cum se face dar toti cei care au scris pana acum TilliNg in loc de Tillig au avut probleme cu tastatura, tastand gresit exact litera N :wink:
 
felippe a spus:
nelutu a spus:
...

Am probleme cu tastatura :D :D

Nu stiu cum se face dar toti cei care au scris pana acum TilliNg in loc de Tillig au avut probleme cu tastatura, tastand gresit exact litera N :wink:

Ei, fii si tu mai indulgent.
Si je pateste la fel dar inainte sa-i dau "trimite" dau un "previzualizeaza" si mai reusesc sa corectez cate ceva, uneori :D
 
Parca suna mai nemtesce cu "n" :D .
Si mie imi vine sa scriu asa, dar fiindca nu stiu o boaba de germana, ma uit mai bine inainte.

Oricum acel n parca ne duce la niste conotatii moldovenesti :D (fara vreo urma de ironie fata de graiul moldovenesc), ci doar avand in vedere calitatea ultimelor realizari.
 
de acum incolo o sa semnez Horrrrrrrria ca suna mai rrrrrrrrromanesc! :D

la modul serios, am intalnit si importatori in Ro care scriu "Herris" sau "Tilling" sau "Merklin" asa ca ce sa mai zicem... better late than never! :roll:
 
:D

Dane, am intalnit deci Tilling, Herris (si cei care spuneau nazbatiile astea erau importatori, ba chiar la Herrrrrrrrrrris se zpunea de "importator unic", acum Fleishmann... mai era si Merklin pe undeva...

ia sa ne apucam sa le spunem Popoescu in loc de Popescu sau Ionnescu in loc de Ionescu, sa vezi cum ar face!

(Popescu si Ionescu sunt alese la intampare si nu au legaturi cu persoane sau obiecte reale) :D