CFI Nă’drag-Gă’vojdia

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

COMBO

Active Member
11 Aprilie 2009
55
0
Hunedoara
YAHOO
combobyrudolf2
LOCATION
Hunedoara
http://www.youtube.com/watch?v=3vwl6HWbfYE un documentar realizat la Gă’vojdia jud.Timiş în 1998. Atunci erau exemplare dezolante abandonate de material rulant cu ecartament îngust.
 
Link uri cu situatia ,,mai la zi" sint pe aici pe forum, am pozat eu cu myster, inclusiv L45H - ul de la Jdioara.
 
da, a fost o cale ferata minunata, eu am mai prins-o pe la sfirsitul aniilor ´70 in functiune. Din pacate nu am poze, dar amintirea exista bine depusa in memoria personala. :D
 
Pentru cine se pricepe, linia din dreapta nu este prea abrupta? Care era valoarea maxima pe care se putea circula pe o astfel de linie? Daca stie cineva, il rog frumos sa raspunda. Multumesc. :D

cffq.jpg


Pe harta nu apare o astfel de linie, poate a fost dezafectata de foarte multi ani. Ma intreb daca nu e cumva de pe linia Margina-Poieni, acolo exista o astfel de bifurcatie aproape de capatul liniei, in inima muntelui.
 
Salutare, am gă’sit câteva poze fă’cute de că’tre Oliver Wileczelek, un tip din Elveţia care a fost aici în anul 1994 şi 1995 care a fotografiat mai multe că’i ferate normale şi înguste din ţară’. Aici prezint cîteva poze fă’cute de dînsu' la care am dat "embed" folosind codul API.
La Gă’vojdia, Timiş în Septembrie 1995:

Pe podul peste rîul Timiş:

Pe cîmp între Gă’vojdia şi Jdioara:

Pe la Jdioara:

între Jdioara şi Nă’drag:

La SC Ciocanul Nă’drag SA:

Harta liniei trasat㒠pe Google Maps: http://maps.google.com/maps?q=găvoj...src=6&hnear=Gavojdia,+Timis,+Romania&t=m&z=12