In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei.
Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
dupa excursia trecuta datorita unor persoane absente (motivat ) am hotarat sa organizam si partea a II a, astfel daca pe Anina - Oravita au fost majoritatea
pe valea Wasserului doar o parte ....asa ca rolul de gid ia revenit lui Gam 3 care sa ocupat de cazare ,coordonare bilete ...astfel ca la sambata la prima ora sa fim toti fresh pt o excursie obositoare dar frumoasa.
dimineata 0ra ~ 7:00.
prima mocanita pleaca dupa lemne in timp ce Mugur studiaza traseul iar ceilalti admirau locomotiva pufaind de pe terasa pensiunii DANUTA unde am servit si masa
in timp ce unii fotografiaza de zorii mocanite ... :|
se cumpara bilete pt toata trupa se fac cateva poze si in interiorul garii ,se iau pliante ... si ne pregatim de marele eveniment
afara aparate de fotografiat pe sub fustele vagoanelor intretinute de cine altul decat maestrul Mocanitelor de Hunedoara d-nul Hocevar (am concluzionat eu dupa cele scrise pe majoritatea vagoanelor)
desi unele zone nu mai sunt asa inpadurite ..tot mai multa piatra pe linie si pe marginea raului , observam ca inca se mai lucreaza la refacerea /consolidarea malurilor si a terasamentului
dupa cum sa putut observa pe placa din gara scria mare
"Din motive tehnice trenul circula pana la Cozia"
asa ca ajunsi la capat de linie desi mai repede decat am calcula noi parca ar fi rost de mancare la aer curat cu iz de aburoasa
Acest site folosește cookie-uri pentru a ajuta la personalizarea conținutului, pregătească experiența și să te păstreze autentificat dacă te înregistrezi.
Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.