In aceasta sectiune voi prezenta evolutia Infrastructurii Cailor Ferate Teo&Comp.
Cap. I
Bahnhof Briescht
Corpul I
Macheta reprezinta o gara din Germania construita integral din caramida.
Unii poate cunosc aceasta gara, a mai fost prezentata si de Prognosis.
Macheta vine tiparita pe 5 coli A4, acestea trebuind lipite pe un carton de 1mm grosime, de o calitate cat mai buna; cartonul folosit de mine este de la copertile blocurilor de desen Koh-I-Noor (poza); ca adeziv am folosit batranul prenadez, cunoscut acum sub numele de "Poliadez". Am hotarat sa fac ferestrele transparente, intentionand sa iluminez cladirea. Usile au toc, format din 2 bucati de carton suprapuse, decupate in interior. Interiorul este tencuit cu tempera alb.
Poze:
Corpul I asamblat
Detaliu:
Astazi urmeaza sa fac corpurile II si III.
Cap. I
Bahnhof Briescht
Corpul I
Macheta reprezinta o gara din Germania construita integral din caramida.
Unii poate cunosc aceasta gara, a mai fost prezentata si de Prognosis.
Macheta vine tiparita pe 5 coli A4, acestea trebuind lipite pe un carton de 1mm grosime, de o calitate cat mai buna; cartonul folosit de mine este de la copertile blocurilor de desen Koh-I-Noor (poza); ca adeziv am folosit batranul prenadez, cunoscut acum sub numele de "Poliadez". Am hotarat sa fac ferestrele transparente, intentionand sa iluminez cladirea. Usile au toc, format din 2 bucati de carton suprapuse, decupate in interior. Interiorul este tencuit cu tempera alb.
Poze:
Corpul I asamblat
Detaliu:
Astazi urmeaza sa fac corpurile II si III.