Ce vagon ar fi compatibil pentru reparație ? știe cineva să mă ajute ?

Big_boy

Well-Known Member
9 Ianuarie 2009
475
21
58
Timisoara
Buna seara colegi ,
Am cumparat din piata de vechituri un ”rest” de vagon CFR si doresc sa il repar , drpt pentru care apelez la cunoscatori pentru a-mi sugera ce vagon ar fi compatibil cu partea de șasiu ?
Cred ca am vazut acest vagon candva la vanzare in România dar nu stiu ce vagon a stat la baza conversiei in vagon CFR . Dacă cineva știe să mă îndrume cu modelul exact de vagon din care s-a facut conversia CFR sau poate chiar detine vre-un șasiu compatibil , aș fi interesat să încerc sa repar acest vagon. Mulțumesc !
Atașez căteva poze :
Vagon 1
Vagon 2
Vagon 3
Sper sa puteti vizualiza pozele de pe Google Photo
Multumesc !

Revin cu pozele pentru ca Admin-ul mi-a marit capacitatea pentru a-mi permite sa le incarc in ”storage”
20250218_174200.jpg

20250218_174219.jpg

20250218_174226.jpg

20250218_174307.jpg

Sa fie vorba de Roco 44700 ????
Multumesc anticipat celor care pot sa imi dea un sfat...!

Ultima editare:
Multumesc Cosmin .
Ma intereseaza sa incerc sa repar acest vagon.
Daca cineva are de la un model compatibil acest sasiu sau sa imi recomanda de unde as putea lua un model pentru a efectua reparatia , as ramane profunc recunoscator.
Multumesc !

Salut,
Cauta pe olx daca gasesti un vagon de sacrificiu.
Daca nu, pare din poze ca iti lipsesc boghiurile, un set de roti, tampoanele, plus bucati de sasiu rupt.

Incercati sa dati un mail la Roco, macar sa va spuna daca va pot da sasiul ca piesa de schimb. Se poate ocupa unul dintre magazinele de la noi care aduc Roco pe comanda sa va furnizeze piesa, daca au codul exact.